Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eleccions

La participació a les Eleccions Generals a Sant Quirze del Vallès a les 18 hores és del 47,28%

Als anteriors comicis del passat desembre de 2015, a aquesta hora, la participació se situava al 60,12%, gairebé 13 punts per sobre


La participació a les Eleccions Generals a Sant Quirze del Vallès a les 18 hores és del 47,28%

La participació a les Eleccions Generals, a les 18 hores, s’ha situat en el 47,28% del cens electoral, el que vol dir que 6.870 ciutadanes i ciutadans de Sant Quirze del Vallès han exercit el seu dret a vot fins a aquests moments. Aquesta dada mostra que la participació està gairebé 13 punts per sota a l’obtinguda als anteriors comicis a les Corts Generals, celebrats el 20 de desembre de 2015, quan a aquesta hora hi havia una participació del 60,12%. A les eleccions celebrades el 2011, a les 18 hores hi va haver un 56,74% de participació.

Les primeres dades de participació de la jornada d’avui s’han conegut a les 14 hores, moment en què un 31,67% de l’electorat havia exercit el dret a vot.

Recordem que el total d’electors censats és de 14.531. Els locals electorals són els següents: escola El Turonet, escola Onze de Setembre, Torre Julià, Biblioteca Municipal, escola Lola Anglada, Casal d’Avis, La Patronal i Local social del Poble Sec. Podeu consultar el vostre col•legi electoral al següent enllaç: Consulta cens electoral.

Durant la jornada d’avui, efectius de la Creu Roja han col•laborat amb el dispositiu electoral tot facilitant el transport a persones amb mobilitat reduïda perquè poguessin exercir el seu dret a vot. Aquest servei el podeu demanar trucant a l’Ajuntament, al 93.721.68.00.

A partir de les 20 hores es donarà a conèixer la participació definitiva i es començaran a emetre els primers resultats escrutats. L'Ajuntament seguirà difonent tota la informació referent a aquests comicis a través dels diferents canals telemàtics i xarxes socials. Podreu seguir l'actualitat al moment mitjançant el Twitter, el Facebook i també a través dels webs www.santquirzevalles.cat i www.radiosantquirze.cat. Ràdio Sant Quirze, al 89.5 FM, ofereix a cada hora en punt la informació més destacada del moment.
L’escrutini de la jornada electoral es podrà seguir a partir de les 20 hores en rigorós directe tant mitjançant ordinadors de sobretaula com dispositius mòbils a: www.santquirzevalles.cat/escrutini.