Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Continuen les activitats del Fes Estiu al Canya Jove

Un taller d’slackline i la segona edició de la “Critikal Battle” centraran la programació d’aquests dies


Continuen les activitats del Fes Estiu al Canya Jove

Aquesta setmana continua la programació del “Fes Estiu al Canya Jove”, un cicle que consisteix en tot un seguit d’activitats, tallers, cursos i sessions que s’ofereixen als i les joves de forma gratuïta i que pretén omplir el temps de lleure que tenen durant l’estiu un cop acabades les classes.  Avui dilluns tindrà lloc a la Masia Can Feliu, de 18 a 20 hores, el tradicional taller de tintatge de roba. En aquest taller els i les joves podran fer diversos dissenys i tècniques amb tints per decorar les samarretes, transformar uns llençols, una bossa o tot allò que se’ls acudeixi. Cal que cada participant porti la seva peça de roba. El taller anirà a càrrec de la Laura Gilabert.

Demà dimarts es realitzarà un taller d’slackline, un esport d'equilibri en què s'utilitza una cinta plana i flexible que s'enganxa entre dos punts fixos, normalment arbres, i es tensa. Aquesta pràctica s’està posant de moda entre la gent més jove, sobretot perquè es practica a l’aire lliure i requereix de poca inversió. El taller anirà a càrrec del Pau Aguilar i el Jordi Torres i es realitzarà als exteriors de Can Feliu, de 18 a 20 hores. Dijous, dia 30 de juny, de 19 a 20 hores, els exteriors de Can Feliu acolliran una màsterclass de Zumba, a càrrec de José María Polo.

I, a més a més, aquest divendres 1 de juliol tindrà lloc un dels plats forts del programa. A partir de les 18 hores, als exteriors de la Masia Can Feliu, es durà a terme la segona edició de la “Critikal Battle”, una jornada dedicada a la cultura del hip hop amb batalles de galls, concerts de rap i DJ’s i exhibicions de grafitti i breakdance.

Per a més informació, escriviu a canyajove@santquirzevalles.cat.