Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Un gran nombre d’entitats assisteix a la presentació de la campanya “Sí, civisme”

Un gran nombre d’entitats del municipi van assistir ahir a la presentació de la Campanya de Civisme que va tenir lloc ahir a la Masia de Can Barra.


Un gran nombre d’entitats assisteix a la presentació de la  campanya “Sí, civisme”
L’acte, presidit per l’alcaldessa, Montserrat Mundi, i el primer tinent d’Alcaldia, Antoni Rebolleda, va servir per presentar aquesta iniciativa del govern local a la ciutadania i, molt especialment, a les entitats, de manera que s’hi impliquin i hi col•laborin.
De fet, la campanya s’estructura en diversos eixos, centrant-se en la interacció, la conscienciació i la sensibilització. En aquest sentit, es duran a terme actuacions centrades en la recollida d’excrements de gossos, els cotxes mal estacionats, els taggers, el soroll, les escombraries o el vandalisme.
Per materialitzar aquest compromís, tant per part del govern com de les entitats i la ciutadania, tothom que ho desitgi pot subscriure’s a un manifest en defensa dels valors cívics, que trobareu al web municipal i també al facebook: www.facebook.comsicivisme.
Tal i com va manifestar ahir el primer tinent d’Alcaldia, Antoni Rebolleda “aquesta campanya s’ha construït en positiu, allunyant-nos d’elements sancionadors i fomentant l’actitud cívica d’una manera constructiva, en benefici de la comunitat i, per extensió, de l’entorn que ens envolta, del municipi. Pensem que Sant Quirze és un poble on la qualitat de vida és una característica principal, i això és possible gràcies, en part, a la sensibilització de la ciutadania vers la cura de l’entorn, el mediambient... gràcies a la qualitat de vida. Però encara hi ha feina a fer, aspectes a treballar, que faran d’aquest municipi un poble encara millor, més cívic. 
En la mateixa línia, l’alcaldessa, Montserrat Mundi, va destacar que “aquesta feina l’hem de treballar des del govern local, amb diferents regidories, però també des de la implicació ciutadana, doncs és la única forma d’assolir l’èxit necessari perquè tothom interioritzi aquests comportaments cívics. I subscriure’s al manifest és un primer pas. Després, vindran moltes més actuacions on requerirem de la participació de joves i grans, on vosaltres sereu els principals protagonistes amb un únic objectiu: el civisme”.