Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

La comunitat educativa es troba a Can Barra per compartir experiències i final de curs

L'acte serveix també per homenatjar quatre professors jubilats


La comunitat educativa es troba a Can Barra per compartir experiències i final de curs

El celler de Can Barra va acollir divendres una nova edició de la Trobada de la Comunitat Educativa. Professorat, personal docent i no docent, educadors i educadores, membres d’ampes, personal del sector privat com escoles d’idiomes i acadèmies, es van reunir en el marc d’aquest acte per homenatjar professorat recentment jubilat i, alhora, compartir experiències ara que finalitza el curs escolar.

L’acte va estar presidit per l’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, i la regidora d’Educació, Maria Domingo, que van compartir escenari amb tres dels professors homenatjats: Juli Moltó, de l’escola Taula Rodona, i Núria Casanovas i Pia Buxeda, de l’escola El Turonet. Montserrat Arqué, del Taula, va excusar la seva assistència.
La projecció d’un video va servir per recórrer les trajectòries d’aquests professionals, que valoren molt positivament la seva experiència i aportació al món educatiu.
Tal i com va manifestar l’alcaldessa, Elisabeth Oliveras “la tasca que desenvolupeu tots els que avui ens acompanyeu és clau per al municipi i per al nostre futur. Formar persones, educar-les no només en coneixements, sinó en valors, és essencial. Per tot això, us vull agrair aquesta feina, i la vocació que sens dubte cal tenir perquè es tracta d’una professió que es viu molt intensament i alhora, que ens aporta moltíssim”.
Tant professors com les direccions de les escoles, van voler intervenir per recordar les feines dels companys i companyes. 
A continuació, els exteriors del celler, van ser l’agradable escenari per compartir conversa i posar en comú la fi del curs i l’inici de nous projectes i propostes de cara al setembre.