Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Sant Quirze prepara la Mostra d’Entitats 2016

Les associacions que vulguin participar-hi han de confirmar-ho abans del 20 de juliol


Sant Quirze prepara la Mostra d’Entitats 2016

L’Ajuntament es va reunir el passat dijous amb les entitats del municipi per preparar i definir la Mostra d’Entitats d’enguany. El proper 17 de setembre tindrà lloc el Festival RumbaFest,un festival de rumba catalana itinerant de prestigi arreu. Amb aquest fil conductor, el municipi aprofitarà per celebrar la Mostra, vestint aquell dia de festa i donant a conèixer totes les activitats que desenvolupen les entitats i associacions.

 
L’escenari d’aquesta mostra serà l’avinguda Pau Casals. L’horari dels stands, que es trobaran a peu de carrer, serà d’11.30 a 14h i de 17 a 20h. Durant el matí l’activitat serà bàsicament la d’informació a les parades, però a la tarda es complementarà amb activitats a la Patronal i al pati d’aquest equipament. 
Aquelles entitats que vulguin participar-hi, poden enviar un correu electrònic a participacio@santquirzevalles.cat fins el 20 de juliol. A més de la confirmació, caldrà que indiquin si volen fer un tastet d’activitat dissabte a la tarda, tot descrivint el seu desenvolupament i el temps de durada. 
En una propera reunió el proper 22 de juliol a les 19.30 hores, es concretarà la programació de la Mostra. 
 
Per ampliar informació o resoldre dubtes podeu posar-vos en contacte amb Participació Ciutadana mitjançant aquesta adreça de correu electrònic o per telèfon al 93 721 68 00.