Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

COMU Sant Quirze obre el procés per accedir al sorteig de cinc habitatges de protecció oficial

El període per presentar les sol•licituds finalitzarà el pròxim 14 de gener


COMU Sant Quirze obre el procés per accedir al sorteig de cinc habitatges de protecció oficial

L’empresa municipal COMU Sant Quirze del Vallès ha obert aquesta setmana el període de presentació de sol•licituds perquè els ciutadans i ciutadanes d’entre 18 i 35 anys que portin un mínim de 5 anys empadronats al municipi puguin accedir a una promoció de venda de cinc habitatges públics amb una superfície útil d’entre 63 i 69 metres quadrats, a més de la plaça d’aparcament i del traster. El preu dels pisos oscil•larà, aproximadament, entre els 143.112 i els 162.999 euros, al qual caldrà sumar-hi l’IVA corresponent. Un dels habitatges de protecció oficial es troba al carrer Clementina Arderiu, 5, a tocar del Parc de les Morisques, mentre que els quatre habitatges restants estan situats al carrer Baix Riera, 101, al barri de Les Fonts. Tant les característiques dels habitatges com la resta de requisits per accedir-hi i la documentació que cal aportar es poden trobar de forma detallada al web municipal. El termini de presentació de les sol•licituds, que es podrà fer a les oficines d’atenció ciutadana de l’Ajuntament i de Les Fonts, així com a les oficines de COMU, finalitzarà el pròxim 14 de gener del 2011.      

Per poder accedir al sorteig dels pisos, els interessats hauran de presentar el document d’identitat, un ingrés de 300 euros com a fiança que serà retornada i un full de sol•licitud que es troba al web municipal. El sorteig, la data del qual s’anunciarà el proper 21 de gener al taulell d’anuncis de l’Ajuntament i al web municipal, servirà per establir l’ordre dels candidats per escollir el seu habitatge. Tot i que en la promoció anterior de Can Tuset es van registrar 307 sol•licituds i a Les Fonts se’n van presentar 72, l’empresa COMU desconeix la resposta que tindrà aquesta nova promoció, davant dels canvis que ha patit el mercat immobiliari i la situació econòmica en els darrers anys.

Més enllà d’aquesta promoció, ja han estat presentats els projectes dels nous edificis de protecció oficial Mas Duran III i Mas Duran IV, amb 43 i 36 habitatges respectivament, que, segons les previsions, estaran disponibles d’aquí a dos anys aproximadament.