Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació Ciutadana

L’Ajuntament recull un total de 87 propostes per als Pressupostos Participatius

Els projectes giren entorn la mobilitat, la via pública, el mediambient o l’educació


L’Ajuntament recull un total de 87 propostes per als Pressupostos Participatius

L’Ajuntament ha recollit un total de 87 propostes, entre entitats i particulars, per als Pressupostos Participatius. Els projectes presentats giren entorn actuacions a la via pública, mobilitat, urbanisme, mediambient i educació.

Aquestes propostes s’han recollit presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana; també en sessions obertes de treball amb entitats, empreses i particulars; mitjançant sol•licituds en diferents taules territorials al municipi i en línia a través del web. 
Ahir, 4 de juliol, va ser el darrer dia per fer arribar les sol•licituds. Ara, una comissió tècnica validarà els projectes, segons els criteris establerts. A continuació, demà, la Comissió de Garanties es reunirà a les 19 hores al centre cívic Can Feliu per validar-les. 
Recordem que la Comissió de Garanties està formada per representants de diferents entitats i grups polítics, personal tècnic i veïnat a títol individual i que té com a objectiu facilitar la informació necessària als seus components de manera que es fomenti el debat previ a la deliberació.
A partir d’aquest punt, els tècnics de l’Ajuntament valoraran econòmicament els projectes, de manera que a partir de l’1 de setembre es puguin exposar públicament en diferents punts del municipi de manera itinerant, i també en un espai al web municipal. Les votacions tindran lloc del 19 de setembre al 3 d’octubre. Es podran fer presencialment a les OAC de l’Ajuntament, el Centre Cívic Can Feliu, Centre Cívic Torre Julià, Casal d’Avis i Biblioteca, i també en línia al web municipal: www.santquirzevalles.cat.
Al mes d’octubre s’organitzarà una sessió informativa de les propostes que s’incorporaran al pressupost de 2017. Amb aquest nou procés serà la ciutadania qui decidirà quines actuacions desenvolupar amb els 200.000 euros de la partida d’inversions. Una primera edició de Pressupostos Participatius que té la voluntat d’arribar a tota la ciutadania, associada o no, així com conèixer les seves necessitats i planificar la despesa municipal que se’n derivi.
Més informació sobre Pressupostos Participatius en aquest enllaç.