Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Un 98,3% dels alumnes de l’IES Sant Quirze ha aprovat les PAU

La nota mitjana de les proves d’accés universitari se situa en el 6,66


Un 98,3% dels alumnes de l’IES Sant Quirze ha aprovat les PAU

Un total de 60 alumnes de l’IES Sant Quirze s’han presentat a les proves d’accés universitari aquest mes de juny i, d’aquests, 59 han aprovat, el que suposa el 98,3% del total. La nota mitjana de les proves ha estat del 6,66, i la nota mitjana d’accés del de 7,13.

Sumant la prova d’accés i la fase específica, la mitjana se situa en un 9,4.
A més, cal remarcar que hi ha 7 alumnes que han aconseguit una mitjana d’accés i específica de 12 o més, i 25 alumnes se situen en una nota de 10 o superior.
Pel que fa a les notes mitjanes de l’expedient acadèmic de l’alumnat de l’IES, aquestes se situen en un 7,29; tenint en compte que hi ha 6 alumnes amb una mitjana superior al 9.
Cal remarcar també que aquest any l’Institut s’ha adherit a la proposta del Departament d’Ensenyament de presentar els estudiants als exàmens oficials en llengua francesa (DELF scolaire). Els resultats han estat excel•lents, doncs dels 38 alumnes que s’hi han presentat, 37 han aprovat. A més, en la categoria B3, equivalent a un cinquè curs d’Escola Oficial d’Idiomes, han aprovat tots.
L’Institut valora molt positivament aquests resultats, que qualifica d’extraordinaris. A més, el fet de presentar els estudiants a les proves oficials suposa un estalvi a les famílies, que obtenen descomptes en els drets d’exàmens.