Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Continuen les activitats del "Fes Estiu al Canya Jove"

Tallers, sessions i cursos omplen una agenda atapeïda per al jovent


Continuen les activitats del "Fes Estiu al Canya Jove"

El Fes Estiu al Canya Jove continua amb múltiples activitats aquest estiu. Recordem que el Servei de Joventut organitza aquest cicle que contempla diverses activitats, tallers, cursos i sessions orientats als i les joves de forma gratuïta, amb l’objectiu d’omplir el temps de lleure que tenen durant l’estiu un cop acabades les classes. 

Entre els plats forts d’aquesta programació estable, cal remarcar el curs de monitors i monitores, que ha aconseguit omplir totes les places vacants. També han funcionat molt bé les batalles de galls que van tenir lloc el passat 1 de juliol amb el nom “Critikal Battle”, als exteriors de la Masia Can Feliu. 
No han faltat a la cita tallers com el de risoteràpia, del passat 21 de juny, on es van ensenyar algunes tècniques per relaxar el cos i la ment. L’endemà, el 22 de juny, es va organitzar una guerra d’aigua també a Can Feliu.
Altres tallers destacats han estat el de tintatge de samarretes, Slackline i Zumba. També s’ha desenvolupat un taller de curtmetratges, un Torneig de Magic a càrrec de la Caverna del Joc i un de primers auxilis, entre d’altres.
El proper 22 de juliol tindrà lloc la segona edició de la festa “Holi Quirze”, amb tirada de colors, tallers de henna i una exhibició i màsterclass de Bollywood. Serà a les 19.30 hores als exteriors de Can Feliu.
 
Per a més informació i inscripcions a les activitats us podeu adreçar a:
Servei de Joventut Canya Jove
Centre Cívic Can Feliu.
Eduard Toldrà s/n. 93 721 68 00 ext 5600
canyajove@santquirzevalles.cat
 
També podeu formalitzar les inscripcions a les activitats al següent enllaç.