Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

El cap de setmana a SQV

Sopar a la fresca i tarda de joc són algunes de les propostes


El cap de setmana a SQV

Les activitats del cap de setmana redueixen el seu volum, donat que s’acosten les vacances i la calor comença a apretar. Tot i això, arriben els sopars a la fresca i les activitats de nit a l’aire lliure, que ajuden a combatre les altes temperatures.

 
Sopar a la fresca d’Els Mandukos
 
L’Associació Cultural Els Mandukos organitza aquest dissabte 16 de juliol la 9a edició del Sopar a la Fresca al parc de les Morisques. En aquesta ocasió, l’entitat santquirzenca realitzarà una festa country al més pur estil americà. El sopar constarà d’amanida cèsar, hamburgueses de carn de bou amb patates fregides i postres. El preu del menú és de 15€ per persona i de 10€ l’infantil. A més a més, els i les assistents rebran un barret de cowboy amb la compra del tiquet. Podeu fer la reserva de tiquets a la Manduca (93.721.07.37) i a Fruites i Verdures Laura (93.721.56.40). Part dels beneficis del sopar aniran destinats a l’Associació Viu-la. L’activitat començarà a les 21.30 hores.
 
Fes estiu al Canya Jove: Tarda de Warhammer
 
Aquesta tarda és el torn d’aprendre a jugar a Warhamer, un tipus de joc de rol de taula i estratègia que organitza La Caverna del Joc de 17.30 a 19.30 hores. La partida es farà amb els exèrcits de Fantasy i l’escenografia  que tenen al  Canya Jove. Els instructors seran els joves de la Caverna del Joc. 
  
Més informació i inscripcions a:
Servei de Joventut Canya Jove
Tel: 937 216 800 ext. 5600
canyajove@santquirzevalles.cat 
 
La festa del color
 
El Club de Patinatge Sant Quirze organitza dissabte la Festa del Color. Es tracta d'un festival que tindrà lloc a partir de les 20 hores a l'annex del pavelló municipal, al carrer Priorat. Una oportunitat per veure els resultats de la feina de tot l'any, en un ambient espectacular.
 
 
Comencen les inscripcions a les classes de conversa en anglès
 
Ja estan obertes les inscripcions per a les classes de conversa en anglès. Es tracta d’una activitat organitzada per les escoles d’idiomes FIAC i TEK, amb la col•laboració de la Biblioteca, l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona. 
L’activitat s’organitza en tres grups: dos de nivell mig i l’altre de nivell avançat. 
L’inici del curs de nivell mig serà el 20 de setembre, i s’allargarà fins al 20 de desembre. Les classes s’impartiran els dimarts de 15.30 a 16.30 hores
Un segon grup de conversa començarà l’1 d’octubre i tindrà lloc els dissabtes de 10.30 a 11.30 hores. Aquest s’allargarà fins el 17 de desembre. 
Finalment, el grup de nivell avançat serà del 19 de setembre al 19 de desembre i tindrà lloc els dilluns de 19 a 20 h.
El preu de cada grup és de 60€ i caldrà abonar-los a l’escola d’idiomes FIAC.
Per a més informació  a l'escola d'idiomes FIAC o TEK i a la biblioteca municipal 937219547, per e-mail b.st.quirzev@diba.cat i facebook. 
 
 
Tots els detalls sobre les activitats a l'agenda municipal.