Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Un taller de cuina modernitza els plats tradicionals del Nadal

L’activitat ja s’ha convertit en una tradició de les Festes


Un taller de cuina modernitza els plats tradicionals del Nadal

Més enllà de la sopa de galets, els canelons i els torrons, els copiosos dinars i sopars que es succeeixen durant les festes de Nadal poden ser una ocasió única per deixar anar la creativitat gastronòmica i sorprendre familiars i amics. Amb aquesta voluntat de modernitzar els plats tradicionals, l’experimentada Conxita Julià va oferir ahir, un any més, un taller per a adults sobre cuina. Prop de vint persones es van aplegar des de les sis de la tarda a la sala d’actes de la Biblioteca Municipal de Sant Quirze per aprendre a cuinar plats que eren tant originals com senzills i atractius. Un exemple d’això van ser les maduixes amb seitó regades amb vinagre de Mòdena que van anticipar la riquesa de gustos de l’època nadalenca.