Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Finalitza el Fes Estiu al Canya Jove amb la segona edició de la Festa Holi Quirze

Els i les assistents ballaran a ritme de Bollywood i llençaran pols de color a l’aire


Finalitza el Fes Estiu al Canya Jove amb la segona edició de la Festa Holi Quirze

Aquest divendres tindrà lloc als exteriors del Centre Cívic Can Feliu la festa que posa punt i final al programa Fes Estiu al Canya Jove. Es durà a terme una festa Holi, on els i les assistents ballaran a ritme de Bollywood i llençaran pols de color a l’aire. Els i les participants aprendran a ballar les cançons més populars de les pel•lícules hindús de la mà d'Alma Indira i podrán participar en un taller de henna. Durant la festa es faran dues tirades de colors dirigides amb compte enrere. Les bossetes de colors estaran disponibles el mateix dia de la festa a partir de les 18 h. El donatiu és d’1,5€ per bossa i es podran adquirir a les porxades de la Masia Can Feliu i fins a exhaurir existències. Els beneficis seran destinats a la campanya de solidaritat amb les persones refugiades. L’activitat començarà a les 19 hores.

Els i les joves han gaudit de múltiples activitats durant aquest estiu

El Servei de Joventut va començar el passat 21 de juny el “Fes Estiu al Canya Jove 2016”, un cicle que ha consistit en tot un seguit d’activitats, tallers, cursos i sessions que adreçats  als i les joves de forma gratuïta i que tenia per objectiu omplir el temps de lleure que tenen durant l’estiu un cop acabades les classes. La majoria de propostes estaven vinculades a l’oci, la cultura, la creació artística, els hàbits saludables i la diversitat cultural. Entre les propostes hi havia el curs de monitors i monitores en el lleure, que va omplir totes les places disponibles;  cursos de primers auxilis; una tarda de jocs d’aigua; unes jornades de hip hop i batalla de galls; i tallers de cuina, de tintatge de samarretes, de fotos amb mòbils i de cinema.

Èxit de la 2a edició de la CRITIKAL BATTLE

El passat divendres dia 1 de juliol va tenir lloc la segona edició de la Critikal Battle, una jornada dedicada a la cultura hip hop que busca convocar i trobar als millors MC de la zona a través del concurs de les batalles de galls, que són combats de creativitat i rapidesa entre dos cantants de rap.  La creació d’aquesta proposta va sorgir ja fa dos anys de dos joves del Poble, l’Èric Ayala i el Samuel Moraño. En aquesta edició, les batalles van estar acompanyades dels concerts de LA930, SHSK + GGang i Puros y Brutos. Durant la jornada també es va realitzar la pintada col•lectiva de grafittis a càrrec de Silex, exhibició de breackdance amb Cyhperz i les actuacions de DJ Can i Inyector.
Més d’un centenar de joves van acudir a la convocatòria i van estar animant en totes les batalles. Després d’unes quantes repliques, en RESH va guanyar la batalla final a KIKS, el santquirzenc Kike Casañ.