Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La Polifonica Chamber Choir de Minsk omple la Patronal

La coral bielorussa ha participat aquesta setmana al Festival Internacional de Música de Cantonigròs


La Polifonica Chamber Choir de Minsk omple la Patronal

Molts són els veïns i veïnes que no van deixar escapar l’oportunitat d’escoltar en directe la prestigiosa Polifonica Chamber Choir de Minsk (Bielorússia), la qual va oferir ahir al vespre un concert a la sala històrica de la Patronal. La coral bielorussa ha volgut agrair així l’hospitalitat del poble de Sant Quirze, que els ha acollit durant els dies que ha participat al Festival Internacional de Música de Cantonigròs.
L’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, i la regidora de Cultura, Elena Sabater, van rebre i saludar els cantaires abans de l’actuació, i van intercanviar paraules d’agraïment. També els van acompanyar la presidenta de la Societat Coral Il•lustració Artística, i delegada al Vallès de la Federació Catalana d’Entitats Corals, Lourdes Espinal, i el representant de la directiva de la mateixa Federació, Enric Genescà.
La Polifonica Chamber Choir va néixer l’any 2010 i, tot i  la seva recent formació, ja ha participat en prestigiosos festivals internacionals. La visita d'enguany a Catalunya  ha estat possible gràcies al suport que ha rebut per part de la Societat Coral Il·lustració Artística.

Així piulava la coral l'inici del concert: