Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

El cap de setmana a SQV

Avui es celebra una festa Holi per posar punt i final al Fes Estiu al Canya Jove


El cap de setmana a SQV

L’estiu i la calor minoren l’activitat dels caps de setmana al municipi. Tot i això, avui divendres encara es podrà gaudir del ball i de la música tant a Sant Quirze, com al barri de Les Fonts.
 

Festa dels colors Holi
El programa Fes Estiu al Canya Jove s’acomiada avui divendres, 22 de juliol, amb una divertida festa Holi que es celebrarà a partir de les 19 hores, als exteriors del Centre Cívic Can Feliu. Les persones que s’animin a participar podran ballar les cançons més populars de les pel•lícules hindús de Bollywood de la mà d'Alma Indira, i aprendre la tècnica de la pintura amb henna  en un taller que s’impartirà durant la celebració. Com a tota festa Holi, no hi faltarà la tirada de colors. En aquest sentit, les bossetes de colors es podran adquirir, a partir de les 18 hores, a canvi d’un donatiu d’1,5€. Els beneficis de la festa es destinaran a la campanya de solidaritat amb les persones refugiades.

Sessió de zumba solidària
També avui divendres, al barri de Les Fonts, la música i el ritme es deixan sentir de la mà del Racó de la Dona que organitza una sessió de zumba solidària. L’activitat tindrà lloc a les 19.30 hores, al poliesportiu de Les Fonts, i els veïns i veïnes que aportin aliments podran participar-hi gratuïtament.

Preparatius de la Mostra d’Entitats 2016
Les regidories de Cultura i Participació han convocat aquesta tarda, a les 19.30 hores, a la Patronal, una trobada amb totes les entitats i associacions locals que participaran a la Mostra d’Entitats 2016. L’objectiu de la sessió és començar a tractar els aspectes organitzatius de la fira. La Mostra d’Entitats es celebrarà el 17 de setembre, a l’avinguda Pau Casals.

Bibliobosses infantils
La Biblioteca Municipal ofereix una bona proposta per gaudir de les vacances d’estiu: les Bibliobosses, adreçades a nens i nenes de diferents grups d’edat: de 0 a 6 anys, de 7 a 10 anys i de 10 a 13 anys. Cada bossa conté una revista, una pel•lícula, uns contes, un joc literari i un full per fer una recomanació lectora. Per poder gaudir d’una d’aquestes bosses, només cal disposar del carnet d’usuari. Acosteu-vos a l’àrea infantil de la Biblioteca fins al 5 d’agost.

Tots els detalls sobre les activitats a l'agenda municipal.