Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

La Masia Can Feliu s’omple de colors per acomiadar el Fes Estiu al Canya Jove

Més d’un centenar d’assistents van gaudir de la segona edició de la festa Holi Quirze


La Masia Can Feliu s’omple de colors per acomiadar el Fes Estiu al Canya Jove

El passat divendres 23 de juliol, a les 19 hores, va tenir lloc als exteriors del Centre Cívic Can Feliu la festa que posava el punt i final al programa Fes Estiu al Canya Jove. Més d’un centenar d’assistents de totes les edats van gaudir d’una festa Holi, on van poder ballar a ritme de Bollywood i llençar pols de color a l’aire. Alma Indira i les seves acompanyants van ser les encarregades d’ensenyar al públic els passos per poder seguir les coreografies de les cançons de les pel•lícules hindús més populars. Paral•lelament es va desenvolupar un taller de henna per tal que la gent interessada es fes tatuatges no permanents amb aquesta tècnica. Durant la festa es van realitzar dues tirades de colors dirigides amb compte enrere. Els diners recaptats amb la venda de les bossetes de colors seran destinats a la campanya de solidaritat amb les persones refugiades.  Podeu gaudir de les fotografies de l’activitat al següent enllaç.

Els i les joves han gaudit de múltiples activitats durant aquest estiu


El Servei de Joventut va començar el passat 21 de juny el “Fes Estiu al Canya Jove 2016”, un cicle que ha consistit en tot un seguit d’activitats, tallers, cursos i sessions que adreçats  als i les joves de forma gratuïta i que tenia per objectiu omplir el temps de lleure que tenen durant l’estiu un cop acabades les classes. La majoria de propostes estaven vinculades a l’oci, la cultura, la creació artística, els hàbits saludables i la diversitat cultural. Entre les propostes hi havia el curs de monitors i monitores en el lleure, que va omplir totes les places disponibles;  cursos de primers auxilis; una tarda de jocs d’aigua; unes jornades de hip hop i batalla de galls; i tallers de cuina, de tintatge de samarretes, de fotos amb mòbils i de cinema.

Èxit de la 2a edició de la CRITIKAL BATTLE


El passat divendres dia 1 de juliol va tenir lloc la segona edició de la Critikal Battle, una jornada dedicada a la cultura hip hop que busca convocar i trobar als millors MC de la zona a través del concurs de les batalles de galls, que són combats de creativitat i rapidesa entre dos cantants de rap.  La creació d’aquesta proposta va sorgir ja fa dos anys de dos joves del Poble, l’Èric Ayala i el Samuel Moraño. En aquesta edició, les batalles van estar acompanyades dels concerts de LA930, SHSK + GGang i Puros y Brutos. Durant la jornada també es va realitzar la pintada col•lectiva de grafittis a càrrec de Silex, exhibició de breackdance amb Cyhperz i les actuacions de DJ Can i Inyector.
Més d’un centenar de joves van acudir a la convocatòria i van estar animant en totes les batalles. Després d’unes quantes repliques, en RESH va guanyar la batalla final a KIKS, el santquirzenc Kike Casañ.