Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Una representació de l’equip de govern s’entrevista amb el conseller de Territori

Entre els aspectes tractats a la trobada destaca la petició de convocatòria de la Comissió de Seguiment de l’Aeroport de Sabadell


Una representació de l’equip de govern s’entrevista amb el conseller de Territori

Una delegació del govern municipal, formada per l'alcaldessa Elisabeth Oliveras, la primera tinent d'Alcaldia Marta Baldrich i el regidor de Territori Francesc Fernández, es va reunir ahir, 27 de juliol, a la tarda, amb el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Josep Rull, i amb el Secretari d'Infraestructures i Mobilitat Ricard Font. La trobada va tenir lloc al Parlament de Catalunya i va servir per aprofundir en els temes que ja es van apuntar en la reunió mantinguda amb els alcaldes i alcaldesses del Vallès Occidental el passat mes de maig.

La representació santquirzenca va exposar diferents temes, com la problemàtica de la C-1413, via interurbana que travessa el poble, així com la preocupació per la futura ampliació de l'autopista C-58 al seu pas per Sant Quirze, i la possibilitat d'aprofitar aquesta obra per tal de solucionar el tema de les línies elèctriques. Pel que fa al transport públic, es va tractar, específicament, la situació amb Ferrocarrils, tant la diferent tarifació de Sant Quirze i de les Fonts com l'accessibilitat a aquesta estació.  D’altra banda, es va valorar el servei d'autobusos amb l'hospital de Terrassa i amb les Fonts, un aspecte, aquest darrer, en el qual ja es treballa amb la Generalitat per tal de millorar la situació.

L'Alcaldessa va demanar també al govern català la convocatòria de la Comissió de Seguiment de l'Aeroport de Sabadell per tractar els temes que afecten Sant Quirze relacionats amb aquesta instal•lació.

El conseller Rull va prendre nota de les reivindicacions i els representants dels dos ens seguiran treballant per solucionar els problemes que afecten el nostre municipi.