Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

El Ple aprova la denúncia del conveni entre l’Ajuntament i la UPC per la redacció de la Revisió del Pla General d’Ordenació del municipi

El Ple també va acordar com a festius locals de l’any 2017 el 15 de maig i el 4 de setembre


El Ple aprova la denúncia del conveni entre l’Ajuntament i la UPC per la redacció de la Revisió del Pla General d’Ordenació del municipi

El Ple va aprovar ahir dijous en sessió ordinària la denúncia del conveni entre l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) que tenia per objecte la redacció de la Revisió del Pla General d’Ordenació del municipi, que havia de donar lloc al Pla d’Ordenació Urbanística Municipal de SQV i a l’Agenda 21. El punt també comprenia donar per finalitzat aquest conveni a tots els efectes a partir de l’aprovació en sessió plenària. Aquest conveni va ser aprovat per Ple en sessió extraordinària el passat 9 de març de 2006 i formalitzat el dia 20 de març del mateix any. Segons va explicar ahir el tinent d’alcaldia de l’Àrea de Territori i Urbanisme, Francesc Fernández, cal fer aquesta denúncia perquè el conveni quedi anul•lat per tal d’iniciar la licitació de la revisió del Pla General d’Ordenació Urbana. El punt va ser aprovat amb els vots a favor de Junts per Sant Quirze (8) i ICV (1), les abstencions de PSC (2) i Ciutadans (2) i els vots en contra de CDC (4).

Suspensió de tramitacions i llicències d’establiments d'ús recreatiu  al  Polígon Can Torres - Can Llobet
D’altra banda, el Ple va aprovar per unanimitat la suspensió de tramitacions i llicències d’establiments d'ús recreatiu al Polígon Can Torres - Can Llobet. El titular de l’Àrea de Territori i Urbanisme, Francesc Fernández, va ser també l’encarregat de presentar el punt i va afirmar que la moratòria de suspensió tindrà vigor durant un any, durant el qual s’estudiarà aquesta zona dins de la revisió del Pla General d’Ordenació de Sant Quirze per tal d’estructurar el polígon d’acord amb les demandes i necessitats dels agents implicats i veïnat mitjançant un procés de participació ciutadana.

Festius Locals 2017
El Ple de l’Ajuntament de Sant Quirze també va aprovar per unanimitat els dies festius del proper any 2017. El dilluns 15 de maig se celebrarà l’Aplec de la Salut i el dilluns 4 de setembre serà festiu per Festa Major.

Altres punts de l’ordre del dia

-    Atorgament compatibilitat una treballadora de la Policia Local. Aprovat per unanimitat.
-    Autorització compatibilitat a un treballador de l’Àrea de Territori i Urbanisme. Aprovat per unanimitat.
-    Modificació inicial de la plantilla i del catàleg de llocs de treball de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès.  Aprovat. Vots a favor de Junts per Sant Quirze (8) i ICV (1). Abstencions: CDC (3, ja que la regidora Montserrat Mundi es va haver d’abstenir en aquest punt), PSC (2) i Ciutadans (2).
-   Pròrroga del contracte de la concessió administrativa per a la gestió indirecta dels serveis de l'escola Bressol Municipal i aprovació de les tarifes per al curs 2016-2017. Aprovat per unanimitat.
-   Moció presentada pel PSC-CP, per exigir un salari de referència. Aprovada. Vots a favor: Junts per Sant Quirze (8), CDC (4), PSC (2) i ICV (1). Abstencions: Ciutadans (2).
-    Moció presentada per Junts-ERC-AM i ICV-EUiA-E, proposada per la Coordinadora d'Associacions per la Llengua, de suport al Correllengua 2016. Aprovada. Vots a favor: Junts per Sant Quirze (8), CDC (4), PSC (2) i ICV (1). Abstencions: Ciutadans (2).
-    Moció presentada per Junts-ERC-AM i ICV-EUiA-E, proposada per l'ACM i la FMC, per millorar el servei de rodalies RENFE a Catalunya. Aprovada. Vots a favor: Junts per Sant Quirze (8), CDC (4), PSC (2) i ICV (1). Abstencions: Ciutadans (2).
-    Moció presentada per Junts-ERC-AM i ICV-EUiA-E, sobre el tancament definitiu del CIE de Barcelona. Aprovada. Vots a favor: Junts per Sant Quirze (8), CDC (4), PSC (2) i ICV (1). Abstencions: Ciutadans (2).
-    Moció presentada per Junts per Sant Quirze, ICV, PSC i Ciutadans per declarar Sant Quirze del Vallès com a ciutat feminista (punt sobrevingut la inclusió del qual va ser aprovada per unanimitat). Aprovada. Vots a favor: Junts per Sant Quirze (8), PSC (2), Ciutadans (2). i ICV (1). Abstencions: CDC (4).

Podeu escoltar la retransmissió del Ple al següent enllaç.