Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Seguretat Ciutadana

Consells de seguretat a l’estiu

Telèfon de la Policia Local: 93.721.68.68, atenció les 24 hores tots els dies de l’any


Consells de seguretat a l’estiu

L’arribada de l’estiu i les vacances deixa alguns habitatges buits i genera alguns riscos. Per aquest motiu, i com cada any, la Policia Local de Sant Quirze del Vallès dóna alguns consells per prevenir els robatoris als interiors dels domicilis. Recordeu que el telèfon de la Policia Local, 93.721.68.68, està operatiu les 24 hores tots els dies de l’any. D’altra banda, si marxeu de vacances, podeu sol·licitar en aquest mateix telèfon el servei de vigilància de la vostra llar.

La policia també fa el  seguiment de les persones grans en situació de risc per onades de calor. Aquest control es realitza mitjançant trucades i visites domiciliàries. Consulteu alguns consells i recomanacions per protegir-vos de la calor.

Finalment, l’Ajuntament recorda a la ciutadania que durant el mes d’agost l’horari de l’Oficina d’Atenció Ciutadana és de dilluns a divendres de 8.30 a 14.00 i que l’Ajuntament tanca a les 15.00. En cas que detecteu qualsevol tipus d’incidència a la via pública fora d’aquest horari cal que us poseu en contacte amb la Policia Local al telèfon indicat.