Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

El 16 d'agost comença el termini per inscriure's a la màsterclass d'Spinning

L'activitat tindrà lloc el 3 de setembre i les places són limitades


El 16 d'agost comença el termini per inscriure's a la màsterclass d'Spinning

El proper 16 d’agost comença el termini per inscriure’s a les sessions de màsterclass d’spinning de Festa Major. El Gimnàs Motiva’t organitza dues sessions el dia 3 de setembre al Parc de les Morisques; una d’11 a 11.45 h i una altra d’11.45 a 12.30h. Els torns s’assignaran per ordre cronològic d’inscripció. Cada torn està previst per a un màxim de 100 persones. 

Us podeu inscriure en aquest enllaç, fins al 28 d’agost. 
A partir del 29 d’agost es comunicarà a les persones inscrites, mitjançant correu electrònic, la participació o no a les sessions.
El Gimnàs Motiva’t regalarà una samarreta a cada participant, que la podrà anar a recollir al seu establiment (carrer Penedès, 33. Nau 12), a partir del dia 30 d’agost amb l’imprès de confirmació de participació a l’activitat.
Les persones que quedin excloses per superar l’aforament de l’activitat, formaran part d’una llista d’espera. A més, es recomana que es presentin el dia de l’spinning, ja que normalment es produeixen baixes i això els podria permetre participar-hi.
 
Cal remarcar també que la màsterclass té un caire solidari. Tothom que vulgui pot portar menjar (llet, oli, cacau, cereals, arròs, pasta, llegums, etc). El punt de recollida serà el mateix dia 3, abans de l’inici de l’activitat, al punt d’informació del Parc de les Morisques.