Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Avui comença el termini per inscriure's a la Cursa de Festa Major i les activitats esportives

Podeu fer-ho en línia o presencialment a l'OAC


Avui comença el termini per inscriure's a la Cursa de Festa Major i les activitats esportives

Avui comença el termini per inscriure`s a la cursa popular de Festa Major.  El matí de diumenge l’avinguda de Pau Casals acollirà la sortida i l’arribada d’aquesta competició. Per participar-hi, us podeu inscriure en aquest enllaç, fins el dia 1 de setembre. En cas de necessitar ajuda per emplenar la inscripció us podeu adreçar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de 8.30 a 14 hores, o bé el mateix dia de la cursa, de 8.30 a 9 hores. També ho podeu fer presencialment a l’OAC, en les mateixes dates, fins les 14 hores.

Durant l’esdeveniment es farà una recollida solidària d’aliments de llarga durada, com llet, oli, cacau i cereals, amb l’objectiu d’ajudar les persones del municipi amb menys recursos.
Per més informació podeu descarregar el full informatiu.
 
També avui comença el termini per inscriure’s a les activitats esportives de Festa Major: bàsquet 3X3, futbol 3X3, handbol 4X4, voleibol 4X4 i tennis taula. A cada activitat es formaran diverses categories en funció de l’edat dels participants. Els inscrits hauran de ser dissabte 3 de setembre, abans de les 10 del matí, al lloc indicat en el full informatiu corresponent a l’activitat.
Podeu fer la inscripció en línia en aquest enllaç, o us podeu acostar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, per fer-la presencialment o perquè us ajudin a emplenar la sol•licitud si teniu alguna incidència.