Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Fe d’errades respecte els dies amb restriccions de trànsit i aparcament per Festa Major

Els dies 2, 3, 4 i 5 de setembre seran les jornades afectades per aquests canvis


Fe d’errades respecte els dies amb restriccions de trànsit i aparcament per Festa Major

Els dies de Festa Major cal tenir en compte algunes restriccions en el trànsit i talls de carrers. Les jornades afectades per aquests canvis fan referència al mes de setembre, i no al mes d’agost, tal i com es publica a l’edició especial de Festa Major de l’Informem. A continuació, us detallem la informació.

Dijous 1 de setembre
Per a la recepció ciutadana de Festa Major, a partir de les 18 hores es tallarà l'avinguda de Pau Casals i estarà lliure de cotxes entre el carrer Moreneta i el carrer Montseny, fins aproximadament les 22 hores.
 
Divendres 2 de setembre
A partir de les 17 hores i fins la matinada estaran tallats al trànsit i lliures de vehicles la plaça de la Vila, el carrer Pintor Vila-Puig i el carrer del Mig només el tram de la plaça Anselm Clavé.
 
Dissabte 3 i diumenge 4 de setembre
Dissabte i diumenge matí romandrà tallada i lliure de vehicles la rambla de Lluís Companys entre la rotonda d'av Camí del Mas i la plaça 14 d'abril (en sentit plaça). 
Dissabte matí també estarà tallada l'avinguda Camí del Mas entre la rotonda de la benzinera i la rotonda de la rambla de Lluís Companys.
Dissabte tarda estaran tallats al trànsit i lliures de vehicles la plaça de la Vila, el carrer Pintor Vila-Puig i el carrer del Mig. Només en el tram de la plaça d'Anselm Clavé hi haurà talls puntuals a diversos carrers del centre pel pas del cercavila de gegants i el correfoc.
 
Diumenge, de 8 del matí a les 13 hores, estarà tallada per la cursa popular l'avinguda de Pau Casals i talls puntuals en els carrers afectats per l'esdeveniment esportiu.
Diumenge tarda, a partir de les 15 hores, estarà tallada i lliure de vehicles l'avinguda de Pau Casals des del carrer Llaurador fins al carrer Moreneta per la celebració del Concurs d'entrepans.
 
Dilluns 5 de setembre
Dilluns, durant tot el dia, l'avinguda Camí del Mas, entre la rotonda de la benzinera i la de la rambla de Lluís Companys. estarà tallada al trànsit i lliure de vehicles per al muntatge de la botifarrada popular. A la tarda, a partir de les 18 h, també es tallarà tota la rambla de Lluís Companys i el carrer Joan Olivé