Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

L’actuació de la Sra. Tomasa, un dels plats forts de Barraques

No faltaran els actes populars i tradicionals al parc de Can Feliu


L’actuació de la Sra. Tomasa, un dels plats forts de Barraques

La Coordinadora de Barraques, col•lectiu que agrupa entitats i jovent del poble, conjuntament amb el Servei de Joventut de l’Ajuntament, han elaborat novament una programació adreçada a aquest col•lectiu d’edat. La immensa majoria d’activitats se celebraran al parc de Can Feliu. Arrencaran, com és habitual, el dijous 1 de setembre amb la celebració del tradicional correbars, que omplirà de música i diversió els carrers del poble. La iniciativa acabarà amb un final musical als exteriors de Can Feliu.

La música centrarà bona part de la programació
Les nits de divendres 2 i dissabte 3 de juliol estaran protagonitzades per la música. Divendres actuaran, a partir de les 23 hores, The Thorpedians, Rat-Zinger i clourà la nit la sessió del DJ local Juden Veïns. Dissabte serà el torn del guanyador del concurs de grups i DJs locals LA192 i dels Sybarites, que seran els responsables de tancar la nit. Abans, però, a les 1.30 hores, hi haurà l’actuació estrella de la programació musical: la banda de La Sra. Tomasa. Una formació que sorprèn a mig món gràcies a la seva potent fusió de música electrònica amb ritmes llatins. A Sant Quirze podrem veure algun avançament del que serà el seu nou àlbum d’estudi.
Actes populars i tradicionals
No faltaran a la cita la macarronada popular i els concursos de TiTius, de força i resistència i el de la cançó de Festa Major. Unes activitats que se celebraran dissabte a partir de migdia al mateix parc de Can Feliu. També repetirà edició el ball del fanaLED, que es durà a terme dissabte a la nit entre concerts. 
Campanya contra el sexisme i la LGTBIfòbia
Durant les Barraques i la Festa Major es durà a terme una campanya per concienciar sobre algunes actituds sexistes que tenen lloc especialment durant les festes locals. Hi haurà missatges visibles durant tota la celebració per combatre aquestes actituds irrespectuoses que es produeixen en aquest tipus d’actes populars. També n’hi haurà enfocats al consum responsable d’alcohol.
 
Consulteu el programa íntegre de Festa Major en aquest enllaç.

Cartell del programa de Barraques: