Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Visiteu el bloc de Festa Major

Seguiu la festa a través de les xarxes socials amb el hashtag #SQVdeFesta


Visiteu el bloc de Festa Major

Sant Quirze celebra la Festa Major de l’1 al 5 de setembre. Una àmplia oferta d’activitats i propostes conformen un programa adreçat a tots els públics. Si voleu conèixer-lo al detall, podeu fer-ho a través del bloc creat amb aquest objectiu, que des d’avui mateix es pot visitar a l’adreça festamajor.santquirzevalles.cat.

Al bloc, s’hi pot trobar el programa complet, que també es pot descarregar en format PDF; un cercador d’activitats; la salutació dels grups municipals; les afectacions al trànsit; les notícies relacionades amb la Festa i tota l’actualitat i informació sobre com seguir la Festa i també com participar-hi. També es fa referència a la Festa cívica, tot explicant la campanya contra el sexisme i la LGTBIfòbia.
 
La Festa també es seguirà a les xarxes socials, Facebook, Twitter i Instagram. Per tal de seguir la festa, participar-hi i comentar-la, podeu fer servir el hashtag #SQVdeFesta (escriviu-lo com vulgueu: #sqvdefesta, #SQVDeFeSTa…), que vehicularà tota la comunicació i informació dels diferents actes i recollirà l’esperit, aportacions i opinions a les diferents xarxes socials municipals:
Twitter: @ajsantquirze
A més, podreu visitar els àlbums de fotos amb les activitats destacades de cada dia a la galeria Flickr i els vídeos resum al Canal YouTube.
Aquests propers dies us anirem explicant la programació tant al web com a les xarxes. També podeu fer-ho mitjançant el butlletí especial Informem, centrat en la programació de la Festa, així com en el newsletter especial que s’enviarà la setmana vinent. Si no rebeu el newsletter setmanal, subscriviu-vos-hi!