Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Tot preparat per a la Diada Nacional de Catalunya

La marxa de torxes i l'ofrena floral protagonitzaran la jornada


Tot preparat per a la Diada Nacional de Catalunya

Els actes de celebració de la Diada Nacional de Catalunya començaran el dia 9 de setembre amb la projecció del documental “Barcellona Ferita Aperta”, de Mònica Uriel. Serà a les 20 hores a la Patronal.

El dia 10 de setembre obrirà la jornada la conferència del senador i jutge Santiago Vidal, a les 18 hores a la Patronal. L'acte serà conduit per José Rodríguez "Trinitro" i tindrà un torn obert pel públic.
Després d’aquest acte es farà, per segon cop, la marxa de torxes des de la plaça d'Anselm Clavé al Parc de les Morisques. Un cop allà, entorn les 20.30 hores, s'hissarà l'estelada.
A les 22 hores començarà el sopar de germandor al Parc, amb l’actuació musical del grup La Corranda.
Aquestes iniciatives estan organitzades conjuntament per l’Ajuntament i Sant Quirze per la Independència (ANC).
 
Per aconseguir una torxa cliqueu aquest enllaç.
 
Ofrena floral al monument de Rafael Casanova 
 
La Corporació municipal, les agrupacions polítiques locals, les entitats i associacions locals i els particulars que ho desitgin podran participar a l’ofrena floral. Hi haurà, com és tradicional, un acompanyament musical a càrrec de la Societat Coral Il•lustració Artística. A continuació, els Gegants i Grallers de Sant Quirze faran un cercavila fins al parc de les Morisques.
Podeu confirmar prèviament la vostra participació a l’ofrena trucant al telèfon de l’Ajuntament, 937216800, o bé enviant un correu a alcaldia@santquirzevalles.cat.
L’ofrena serà a les 11 hores.