Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Arquitectura gastronòmica

El Concurs d'Entrepans arriba a la seva cinquena edició


Arquitectura gastronòmica

Un dels actes més tradicionals i originals de la Festa Major és el Concurs d’entrepans. Aquest any se celebra la cinquena edició diumenge 4 de setembre, de 16.30 a 18.30 h., a l’av. de Pau Casals. Una nova competició culinària que troba els seus orígens als anys 80, i que es va celebrar de manera consecutiva fins el 1999. Després d’uns anys d’aturada, es va recuperar l’any 2012. La Comissió de Festes va aprovar la bona idea i la represa s’ha anat consolidant. Els comerços hi han donat l’empenta final per fer possible aquesta segona etapa. Així, a les taules dels participants es podran veure des de construccions romanes a escuts de futbol, passant per animalons, cases o circuits de cotxes!

Bases
El concurs d’enguany es divideix en quatre categories: l’entrepà més gran, el més original, el més bo i el més equilibrat dietèticament parlant. Tothom que hi vulgui participar ha de portar la seva proposta feta de casa a les 16 hores a l’avinguda Pau Casals. La temàtica de l’entrepà és lliure. La presentació dels entrepans participants al concurs es realitzarà entre les 16 i les 17.30 h. A partir de les 18 h es farà el lliurament de premis i es repartiran els entrepans entre el públic assistent. El jurat estarà integrat per un màxim de 5 membres. Les deliberacions del jurat seran secretes i inapel•lables. Tanmateix, si aquest ho cregués oporto, podrà declarar deserta la concessió d’alguns dels premis. Hi haurà un total de 16 premis, quatre per cadascuna de les categories esmentades.
Inscripcions
Les inscripcions seran gratuïtes i hauran de formalitzar-se, mitjançant una butlleta, el mateix dia del concurs en el moment de lliurar l’entrepà.