Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Les exposicions recorden el SQV d’ahir i d’avui

Les mostres recullen la vida del poble i dels seus artistes i entitats


Les exposicions recorden el SQV d’ahir i d’avui

V Mostra d’Art i Projecte 48=1

El Cercle de Cultura exposa els treballs del seu alumnat al taller de pintura aquestes festes. Es tracta d’una mostra de les obres realitzades al llarg del curs. Alhora, també s’embarca enguany en un projecte artístic col•lectiu en què el municipi és el protagonista: un quadre-mural amb una vista panoràmica de la vila. L’obra es divideix en 48 porcions que seran pintades o dibuixades per 26 artistes. Cadascú pintarà una o dues obres seguint el seu propi estil. El resultat serà un mosaic que conformarà la imatge de Sant Quirze.
Les dues exposicions es podran veure al local 5-C de la plaça 14 d’abril durant els dies de Festa Major, de 12 a 14 hores, i de 18 a 20 hores.
 
Estem de festa
Una altra de les exposicions que s’inauguraran durant la Festa Major serà la del Grup d’Investigació i Història de Sant Quirze. Sota el títol “Estem de festa” aquesta mostra recull fotografies històriques i també alguna d’actual, de les festes populars viscudes al poble. 
L’exposició es podrà veure a la sala nova de la Patronal, de 12 a 14 hores i de 18 a 20 hores. La inauguració serà dijous 1 de setembre a les 19 hores.
 
Imatges d’aquí
Els santquirzencs Josep Busqueta i Jordi Calvís, fotògraf i pintor, han recollit espais i racons del poble mitjançant la càmera i el pinzell. Una experiència que repeteixen per tercera vegada i que genera obres que es poden veure en format fotografia i acrílic. Els visitants a l’exposició faran un passeig per les activitats de les entitats del poble, les festes, els equipaments… un cop d’ull a la vida de Sant Quirze del Vallès.
La inauguració tindrà lloc divendres 2 de setembre a les 19 hores, a la Casa de Cultura Vila-Puig. Durant els dies de Festa Major, la mostra es podrà visitar de 12 a 14 hores i de 18 a 20 hores.