Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Esports per a tothom

Aprofita la Festa Major per practicar alguna modalitat esportiva o conèixer-ne de noves!


Esports per a tothom
Les activitats esportives són un dels elements centrals de la Festa Major. Entre les novetats d’aquest any destaca l’organització d’una nova edició de la màsterclass d’spinning. Una novetat que es combina amb iniciatives de referència com la cursa popular o la matinal esportiva de dissabte al matí al Parc de les Morisques. Hi ha opcions per a tothom en diferents espais.
 
Màsterclass d’Spinning
Dissabte 3 de setembre es durà a terme novament una màsterclass d’Spinning al Parc de les Morisques, organitzada pel Gimnàs Motiva’t. Constarà de dues sessions de 45 minuts cadascuna, a les 11 i a les 11.45h. Les sessions comptaran amb 100 participants.
Altres esports, com el patinatge, també organitzen una màsterclass. Serà a la pista annexa del complex esportiu el matí de diumenge, a les 11 hores. Una activitat que ha organitzat el Club Patinatge Sant Quirze.
 
Matinal esportiva
El Parc de les Morisques esdevé el matí de dissabte l’escenari de l’esport en format 3X3 i 4X4. Com ja és habitual, s’hi desenvoluparan competicions de bàsquet, futbol, handbol, voleibol i tennis taula. També hi haurà partits de rugby. En els casos dels equips 3X3, aquests estaran formats per 3 jugadors/es i poden ser mixtos. La categoria dels equips la marcarà el/la jugador/a de més edat.
Us podeu inscriure a l’Oficina d’Atenció Ciudadana, o bé en línia, fins l' 1 de setembre, en aquest enllaç.
 
Cursa popular
El matí de diumenge l’avinguda de Pau Casals, darrere l’Ajuntament, acollirà la sortida i l’arribada de la competició que es consolida any rere any com a activitat estrella de la festa. La cursa es dividirà, com és habitual, per categories d’edat: des dels nascuts l’any 1975 fins al 2010. Enguany, com a novetat, rebran medalles tots els participants de les categories A, B i C.
Us podeu inscriure a l’Ajuntament (Oficina d’Atenció Ciudadana) fins a l’1 de setembre, o bé el mateix dia de la cursa de 8.30 a 9.30h. També podeu fer-ho en aquest enllaç.
 
Bateigs de marxa nòrdica
Vols iniciar-te en la marxa nòrdica? Aquesta Festa Major tens l’oportunitat de batejar-te en aquesta modalitat! Dissabte l’entitat Nordic Walks muntarà un estand al Parc de les Morisques des d’on s’organitzaran sortides en petits grups cada quart d’hora des de les 10 fins les 13 hores.
 
Altres propostes
No faltaran a la cita els escacs, amb partides ràpides simultànies a càrrec del Club d’Escacs la tarda de dissabte. També se celebrarà la Copa Sant Quirze al pavelló municipal, amb els veterans de l’Handbol Sant Quirze i els sèniors femení i masculí amb dos equips a determinar. 
El Memorial Antoni Mendoza arribarà a la seva 19ª edició al camp municipal de futbol diumenge.
Finalment, dilluns es posarà el segell final a l’esport la matinal de ioga de 10 a 12 al Parc de les Morisques. A la tarda, hi haurà exhibició de dansa a càrrec del Gimnàs Montserrat Creus, després que els Crazy Legs facin una màsterclass de Swing.