Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Animal, Xarim Aresté i el Quartet Mèlt seran els caps de cartell de la programació musical de Festa Major

Hi haurà propostes per a tots els públics i concerts a diferents escenaris


Animal, Xarim Aresté i el Quartet Mèlt seran els caps de cartell de la programació musical de Festa Major

La bona música acompanyarà molt bona part de la Festa Major. Hi haurà actuacions dirigides a públic de totes les edats amb la intenció de fer passar una bona estona als santquirzencs i les santquirzenques que vulguin gaudir de la música en directe a l’aire lliure.

Loca Histeria i Xarim Areste
El concert de Loca Histeria serà el protagonista divendres al vespre als exteriors de Can Feliu. Un espectacle original que sedueix des del primer moment al públic de totes les edats.
La plaça d’Anselm Clavé serà l’escenari on dissabte, a partir de les 23.30 hores, actuarà Xarim Aresté i el Conjunt Miracle. L’inquiet artista no s’atura en el seu procés de frenètica recerca per trobar nous matisos a la seva música. I per això ha reclutat aquest Conjunt Miracle, on onze músics versàtils permeten reviure en directe tota la màgia del disc “La rosada”, a més de presentar altres cançons inèdites i recuperar joies de la seva trajectòria.
Animal i AlQuadrat
La gran revelació del pop mestís català, Animal, actuarà diumenge als exteriors de Can Feliu. Música mestiza, que barreja melodies, on el pop va de la mà amb el reggae, el soul i el Fol.. Al capdavant del grup hi trobem el santquirzenc Gerard Aledo, conegut com a Sr. Smizz o Goku i que formava part de la banda AlQuadrat.
De fet, la nit la clourà AlQuadrat, que repeteixen escenari després de l’espectacular concert de la Festa Major de l’any passat. És un grup format per joves músics que des de 2009 estan en actiu.
Quartet Mèlt, Societat Coral Il•lustració Artística i Bella Quirze Band
El Quartet Mèlt actuarà a partir de les 22 hores a la plaça d’Anselm Clavé, després d’haver gaudit en aquest mateix escenari durant tota la tarda de les actuacions de la Societat Coral Il•lustració Artística i la Bella Quirze Band. Els Mèlt s’atreveixen amb tot. Es tracta del conjunt guanyador de la darrera edició del programa de TV3 “Oh Happy Day”.

Un tastet a la playlist de la Festa Major 2016 al Canal YouTube.