Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa Major

La Festa Major a les xarxes socials

La Festa es podrà seguir, compartir i explicar a les xarxes amb l’etiqueta #SQVdeFesta


La Festa Major a les xarxes socials

Aquest dijous 1 de setembre comença la Festa Major de Sant Quirze del Vallès amb un concert solidari infantil, el correbars, la inauguració de l’exposició del GIHSQ “Estem de Festa” i la Recepció de Festa Major, que tindrà lloc a partir de les 20 hores a l’avinguda de Pau Casals. A més, dimecres 31 d’agost podrem gaudir de la prèvia amb la inauguració de les exposicions del taller de pintura del Cercle de Cultura i la Traca i Brindis.

La Festa 2.0 i les xarxes socials
Cal destacar, des de fa algunes edicions, les diferents accions que s’han portat a terme per traslladar la Festa a les xarxes socials i al món 2.0. El bloc de Festa Major festamajor.santquirzevalles.cat  n’és el punt de partida i aplega tota la informació útil per gaudir de la principal celebració del municipi.

Per tal de seguir la Festa, participar-hi, comentar-la i explicar-la, podeu fer servir el hashtag #SQVdeFesta (escriviu-lo com vulgueu: #sqvdefesta, #SQVDeFeSTa...), que vehicularà tota la comunicació i informació dels diferents actes i recollirà l'esperit, aportacions i opinions a les diferents xarxes socials municipals:

Twitter: @ajsantquirze
Facebook: www.facebook.com/santquirzevalles
Instagram: @ajsantquirze

Les aportacions amb el hashtag #SQVdeFesta es recolliran en un tauler virtual http://bit.ly/SQVdeFesta i tindrem un record de la Festa d’enguany a partir de les diferents mirades de la ciutadania i entitats. Al Pinterest de l’Ajuntament, hi trobareu taulers de les diferents edicions de la Festa Major i un recull de les fotos d’enguany.

A més, podreu visitar els àlbums de fotos amb les activitats destacades de cada dia a la galeria Flickr i els vídeos resum al Canal YouTube.

Podeu veure i escoltar un tastet d’alguns grups i artistes convidats a la playlist del Canal YouTube, i si disposeu de compte a Twitter, seguir la llista de la Festa Major 2016.

Bona Festa Major a tothom!