Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació Ciutadana

Apunta't als nous cursos i tallers del centre cívic Torre Julià

Avui ha començat el termini d'inscripcions a les diferents propostes


Apunta't als nous cursos i tallers del centre cívic Torre Julià

Aquest darrer trimestre de l’any el centre cívic de Torre Julià acull l’inici de diverses activitats relacionades amb l’esport, les manualitats o el ball, organitzades pel Racó de la Dona amb la col•laboració de l’Ajuntament. Des d’avui, 1 de setembre, ja us podeu inscriure en la majoria d’elles, que a continuació us detallem. 

 
Taller de Guitarra
Avui comença el termini d’inscripcions al Taller de Guitarra. Si vols conèixer els diferents acords i les tècniques per tocar la guitarra, aquestes sessions t’ho permetran. Més informació en aquest enllaç.
 
Taller de Ioga
Aprendre sobre el teu propi cos, el moviment, l'equilibri, la flexibilitat i la energia..... El ioga t’ho permetrà. Apunta’t a aquest curs es farà els dilluns i dimecres de 19.30 a 20.45 h a la sala d'actes de la Torre Julià. 
 
Taller de Patchwork
Utilitzant diferents teixits els assistents a aquest taller crearan padrons decoratius amb aquesta tècnica tèxtil. El curs es farà els dijous de 15.30 a 18.30 h. Més informació aquí.
 
Taller de Sevillanes
Si vols passar una bona estona i aprendre un dels balls amb més ritme, gràcia i salero, ..... doncs no ho dubtis apunta't !!! El curs es farà els dimarts i dijous de 15.30 a 17.30 h.  Per a inscripcions i més informació, aquí. 
 
Taller de Tai-chi
Vols conèixer una de les filosofies orientals que va néixer de la natura com un intent d'harmonitzar l'acció humana amb les lleis i el tempo que regeixen l'entorn natural? Doncs participa d’aquest taller de Tai-chi. El curs es farà els dimarts i dijous, de 18.00 a 19.00 h.
 
Taller de Zumba
La zumba és una activitat aeròbica que combina passos de ball amb moviments de tonificació muscular. Els ritmes són ràpids i lents i això fa que el cos vagi enfortint-se, sobre tot glutis, cames i abdomen. Ara, tens ocasió de practicar aquesta modalitat esportiva dimarts i dijous de 19.15 a 21.00 h. Informa-te'n.
 
Les activitats s’organitzen a la sala d’actes del centre cívic de Torre Julià, a Les Fonts.