Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Sant Quirze del Vallès comença la seva Festa Major 2016

La recepció ciutadana va omplir ahir l'avinguda de Pau Casals


Sant Quirze del Vallès comença la seva Festa Major 2016

La Festa Major de Sant Quirze del Vallès va començar ahir al vespre amb una recepció ciutadana que va omplir el centre del municipi. Les autoritats locals van donar  el tret de sortida oficial de la Festa al veïnat amb un acte que va comptar amb la participació dels restauradors locals i l’Associació de Músics de Sant Quirze. Un parell d’hores abans, el públic més familiar gaudia d’un concert solidari al pati de la Patronal organitzat per la plataforma Sant Quirze Ajudem als Refugiats que també va comptar amb molt bona acollida. També, en el marc de la Patronal, el Grup d’Investigació i Història de Sant Quirze va inaugurar l’exposició Estem de Festa, que recull imatges antigues de les celebracions de caire divers del municipi, com el Corpus, la Festa del Most, i les Festes Majors antigues. Aquesta exposició es pot visitar els dies de Festa Major de les 12 a les 14 hores i de les 18 a 20 h.

L’Alcaldessa, Elisabeth Oliveras, acompanyada per la majoria de regidors i regidores del Consistori, va oferir un breu discurs per desitjar bona Festa Major als presents, tot fent especial referència a les persones refugiades, que simbòlicament estaran presents a la Festa Major amb tres camps ubicats al parc de les Morisques, places de la Glosa i d’Anselm Clavé.
La Festa continua avui al vespre amb un espectacle infantil, una exposició a la Casa Vila Puig i el pregó, enguany a càrrec de l’Espai la Flama. La programació íntegra de la Festa Major de Sant Quirze, que s’allarga  fins al dilluns 5 de setembre, la podeu  consultar el programa íntegre aquí:
 
Podeu veure les galeries de fotografies aquí.

I el vídeo resum!