Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa Major

Els esports, ànima del matí de dissabte de Festa Major

Centenars d'infants i joves han participat en les diverses propostes de les entitats esportives


Els esports, ànima del matí de dissabte de Festa Major

Diverses disciplines esportives s'han aplegat avui al parc de les Morisques en el marc d'una matinal que ha tornat a donar visibilitat a la importància dels clubs i les entitats d'aquest àmbit al municipi. Centenars d'infants i joves han participat en les diverses propostes que oferia la jornada, en petit format. Així, s'han disputat diversos partits de bàsquet, futbol, rugby, handbol, voleibol i tennis taula. Els i les amants dels escacs també han pogut fer partides en versió gegant i els i les presents han tingut l'oportunitat de fer bateigs d'una modalitat en alça, la marxa nòrdica.
 
Mentretant, a la piscina municipal es disputava el 8è campionat d'hoquei subaquàtic donant la victòria a l'equip visitant. L'altra estrella del matí ha estat la masterclass d'spinning, que ha permès gaudir sota un sol roent de la  música i energia de la mà del Gimnàs Motiva't. L'altre escenari del matí ha estat la plaça d'Anselm Clavé, on les famílies han pogut sufocar la calor amb la popular guerra d'aigua de l'Associació Cultural Els Mandukos i una animada festa de l'escuma.
 
A la tarda, els esports continuen amb la Copa Sant Quirze d'Handbol, primer amb l'equip de veterans i després amb l'equi psènior femení. Demà diumenge corredors i corredores ompliran els carrers de Sant Quirze amb motiu de la Cursa Popular, de la que encara es poden fer inscripcions avui fins les 21 hores a l'estand del parc de les Morisques, així com recollir les dorsals.