Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Els Diables de Sant Quirze aposten per l’espectacle del foc i protagonitzen la nit de dissabte

L’humorista Oriol Cruz i el cantant Xarim Aresté comparteixen escenari a la plaça d’Anselm Clavé


Els Diables de Sant Quirze aposten per l’espectacle del foc i protagonitzen la nit de dissabte

Com és habitual, els protagonistes de la nit de dissabte de Festa Major van ser els Diables de Sant Quirze que van sortir a cremar-ho tot. Enguany van deixar la teatralització d’altres edicions i van apostar per l’espectacle del foc. En pocs segons, una estrella diabòlica va il·luminar el terra mentre desenes de diables encenien les seves forques tot deixant bocabadat el públic assistent. Els Diables van oferir, així, una actuació d’hora i mitja plena d’intensitat i ritme pels carrers de Sant Quirze.

Oriol Cruz i els seus personatges

L’humorista i imitador sabadellenc Oriol Cruz va aparèixer a l’escenari de la plaça d’Anselm Clavé acompanyat de desenes de personatges mediàtics que l’artista va anar presentant un a un. Durant la seva actuació, Cruz va demostrar conèixer a fons el municipi ja que totes les seves paròdies feien referència a algun aspecte de Sant Quirze. Així, per exemple, es va posar a la pell d’un Pedro Piqueras que alertava sobre el fred que fa als vestidors del camp de futbol municipal a l’hivern, o d’un Mariano Rajoy que va ironitzar sobre la quantitat d’estelades que onegen al poble. Per descomptat, no hi va faltar el futbolista Andrés Iniesta, personatge amb qui més es relaciona a l’humorista per la imitació que fa al programa de televisió Crackòvia.

Xarim Aresté ofereix un concert tranquil però intens

Després de l’espectacle d’humor, l’escenari de la plaça d’Anselm Clavé va comptar amb el concert del cantant Xarim Aresté, que va presentar el seu disc en solitari “La Rosada”. Es tracta d’una proposta musical tranquil·la, plena de lletres treballades i originals, que l’ha convertit en un dels cantautors més interessants del país. Aresté va venir acompanyat del Conjunt del Miracle, qui va donar intensitat als temes de l’artista. El concert va oferir moments íntims i alguns de més intensos, quan Aresté demostra la seva virtuositat amb la guitarra elèctrica.

Podeu veure la galeria d’imatges.

I el vídeo de les activitats de la tarda i la nit de dissabte:

<