Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ocupació

L'Ajuntament de Sant Quirze incorpora 21 nous professionals gràcies als plans d'ocupació

L'any 2011 es podran contractar 31 persones més per continuar amb els projectes


L'Ajuntament de Sant Quirze incorpora 21 nous professionals gràcies als plans d'ocupació

Un total de 21 persones procedents de l’atur,  treballen a l’Ajuntament des del passat 22 de novembre gràcies a una subvenció atorgada pel Servei a l'Ocupació de Catalunya de la Generalitat i confinançada per el Fons Social Europeu. La iniciativa està emmarcada en el projecte Impuls, que es vincula als sectors emergents de la nova economia com ara les tecnologies de la informació i la comunicació, les energies renovables i l'estalvi energètic, entre d'altres.
Els projectes impulsats des de l'Ajuntament de Sant Quirze dins d'aquest pla ocupacional estan relacionats amb aquests sectors emergents de la nova economia i tenen com a objectiu donar suport a la Intranet corporativa i al nou portal de comunicació, posar en funcionament el Centre d’Informació i Recursos per a Dones o participar en el Servei d’ Ajuda a Domicili. Les persones que s'han incorporat també faran tasques relacionades amb la e-administració, com ara la digitalitzar  informació en diferents formats o crear bancs d'imatges compartits,entre d'altres. 
El reciclatge i el tractament dels residus són un altre dels eixos centrals del treball d'aquestes persones, com també ho són les tasques de manteniment i conservació dels boscos periurbans.
Altrament, alguns dels nous professionals esmerçaran esforços en accions encaminades a fomentar la cultura i el civisme entre la ciutadania, o a donar suport a les persones inscrites a la Borsa de Treball del Servei a l'Ocupació de Sant Quirze que tinguin dificultats per treballar amb eines informàtiques.
Aquests plans d'ocupació tenen una durada de 6 mesos però els projectes comptaran amb el suport de  31 persones més l'any 2011 gràcies a una subvenció que ha rebut l'Ajuntament per continuar amb el desenvolupament d'aquests, incorporant-ne dos de nous: l'arranjament d'equipaments municipals i l'arranjament d'espais públics.