Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Un total de 495 corredors i corredores han creuat avui la línia de meta de la Cursa Popular

Daniel Baena i Esther Cruz han estat els primers a fer-ho en categoría masculina i femenina


Un total de 495 corredors i corredores han creuat avui la línia de meta de la Cursa Popular

La cursa popular ha comptat avui amb un total de 495 participants, dels 583 que s'havien inscrit. La primera sortida, a les 10h, ha estat la de les categories D, E i F, corresponent als nascuts entre els anys 1995-98; 75-94 i abans del 1975, respectivament. D’aquests, Daniel Baena i Esther Cruz, han estat els primers a arribar. Baena ho ha fet amb un temps de 17 minuts i 10 segons. Els dos són veïns de Badalona. En les categories dels adults, han participat 253 persones.
L’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, la regidora d’Esports, Maria Domingo, i altres regidors i regidores de l’Ajuntament, han estat els encarregats de lliurar els trofeigs. En primer lloc, a aquestes tres categories. A continuació, als participants a les categories A, B, C. Enguany, i com a novetat els corredors i corredores de les categories més joves han rebut una medalla per la seva participació. No s’han distingit primers, segons i tercers premis, potenciant així la importància de practicar esport sense competitivitats. En aquestes categories infantils han participat 242 corredors i corredores.
La cursa s’ha desenvolupat sense incidències. Creu Roja ha intervingut en diverses ocasions, però per qüestions lleus provocades per les altes temperatures i algunes caigudes. Cap intervenció ha requerit de seguiment hospitalari.

Podeu consultar el llistat amb les classificacions per ordre d'entrada en el pdf adjunt a aquesta noticia.

Recollida d'aliments
Durant l’esdeveniment esportiu s’han recollit aliments. Membres de Càritas ubicats al costat de l’stand de les inscripcions han estat tot el matí recollint aquests donatius que es distribuiran entre les persones més necessitades. En total, s’han recaptat 25 litres de llet, més de 29 kg d’arròs, més de 10 kg de llegums cuits, així com sucre, sal, pasta seca, oli i galetes, entre d’altres.

Visiteu l'àlbum de fotos de la Cursa.