Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa Major

Nit musical de luxe a Sant Quirze amb Animal, Alquadrat i Quartet Mèlt

Prop de 5.000 persones gaudeixen dels concerts amb gran presència de música de producció local


Nit musical de luxe a Sant Quirze amb Animal, Alquadrat i Quartet Mèlt

 El Quartet Mèlt va passar amb les seves Maletes per Quirze obrint la diversa i potent nit musical de diumenge. Els quatre joves van presentar el seu primer treball, un veritable viatge per la història de la música. L'espectacle dels guanyadors del concurs Oh Happy Day va fer pujar als assistents a un tren que es va aturar en diverses gèneres musicals. Si a primera vista sembla impossible fer un repertori combinant música clàssica, cançons populars i versions d'Albert Pla, Björk i Cold Play, el Quartet Mèlt ho va fer possible envaïnt de carícies auditives i potència vocal la plaça d'Anselm Clavé amb el seu cant coral.

L'altre escenari principal de la nit va ser la masia de Can Feliu, on el grup revelació Animal, amb integrants de Sant Quirze, va portar el seu pop mestís català a les prop de 5.000 persones assistents. La banda va desgranar el seu primer disc davant d'un públic entregat i amb ganes de ballar les seves cançons amb gust d'estiu. Només amb tu i Més enllà de les paraules són algunes de les peces que van fer vibrar més l'auditori. El vocalista Gerard Aledo va dir que estava content de tocar al poble que l'ha vist créixer, i ho va demostrar amb una gran entrega i complicitat, especialment quan va interpretar la canço Amagats en un calaix, treball conjunt de l'Associació de Músics de Sant Quirze.
La música de producció local va continuar sent la protagonista de la nit amb la formació Alquadrat, que tancava la gira del seu disc Gente Conectada. Com sempre, els santquirzencs van inocular energia i intensitat a un públic que ho va donar tot a la pista. El concert va arribar al seu punt àlgid amb l'actuació conjunta del cantant d'Animal amb el grup que integrava abans de començar la nova aventura. 
 
Podeu veure la galeria d'imatges dels concerts aquí.