Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicació

La Festa Major a les xarxes socials

El hashtag #SQVdeFesta ha vehiculat tota la comunicació d'aquests dies


La Festa Major a les xarxes socials
Aquests dies de celebració s’han pogut seguir a les xarxes socials minut a minut. Des que dimecres les exposicions van donar el tret de sortida a la festa, l’Ajuntament ha fet un ampli seguiment de totes les activitats programades. El bloc festamajor.santquirzevalles.cat ha estat el punt de partida, aplegant tota la informació útil per a la ciutadania.
D’altra banda, mitjançant el hashtag #SQVdeFesta, s’ha vehiculat tota la comunicació i la informació dels diferents actes. Tant Twitter, com Facebook i Instagram han recollit no només el seguiment de l’Ajuntament, sinó també de la ciutadania que, mitjançant les seves publicacions, han fet de la festa un esdeveniment de tots i totes. En el tauler virtual trobareu totes les aportacions recollides. En total, i amb el hashtag #SQVdeFesta s’han recollit 215 imatges a Instagram; 581 piulades a Twitter, gairebé 800 publicacions.
La pàgina web municipal també ha cobert les notícies del dia a dia, així com les valoracions de participació, classificacions i diferents avisos respecte l’onada de calor.
Ara, teniu ocasió de reviure la festa de nou:
 
I recordeu que podeu seguir l’activitat de l’Ajuntament cada dia a:
Twitter: @ajsantquirze
Instagram: @ajsantquirze