Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Tot a punt per a la Caminada del Mussol 2016

L'esdeveniment se celebrarà el diumenge 25 de setembre


Tot a punt per a la Caminada del Mussol 2016

La 15a edició de la Caminada del Mussol se celebrarà a Sant Quirze del Vallès el diumenge 25 de setembre. Aquesta activitat a l'aire lliure, que organitza el Club Excursionista de Sant Quirze, permet conèixer, caminant, l'entorn, els camins i les masies del terme municipal de Sant Quirze del Vallès. És un dels esdeveniments esportius amb més participació ja que habitualment hi assisteixen més de mil persones. La Caminada d’enguany començarà a les 9.30 hores a la plaça de la Vila. El recorregut té dotze quilòmetres i es preveu acabar-lo cap a les 13 hores a la Masia de Can Feliu. És una ruta circular de dificultat baixa per donar a conèixer a tots els públics l’entorn natural del poble. Els i les assistents visitaran el Riu Sec, Can Ponsic, el Mirador de Can Barnola, el Camí dels Monjos, el Mirador de Pujol Blanc, Can Corbera i Can Feliu.

Recorregut
Els i les participants sortiran de la plaça de la Vila baixant pel Carrer del Mig i passaran per l’avinguda Antoni Gaudí i Carrer Llaurador. Llavors s’endinsaran al Parc de Can Feliu, seguint la Riera del Torrent de la Betzuca, Can Ponsic, camí de la Font dels Caçadors, Can Barnola, camí del Monjos fins al Mirador del Pujol Blanc, on hi haurà el primer avituallament. Després continuaran en direcció a Les Fonts pel Torrent de Can Corbera, camí de Can Corbera, l’ermita de la Mare de Déu del Roser de Can Falguera i camí de Ca n'Amat de les Farines. D'allà sortiran cap a Can Parellada pel carrer de Grècia, avinguda Àfrica, on hi haurà un petit refrigeri de beguda i carrer del Senegal. Llavors els i les assistents aniran cap a Can Llobateres pel carrer de la Grípia i pel Torrent de la Betzuca fins a Can Feliu, on trobaran el clàssic entrepà de botifarra, beguda i la nova samarreta.

Tiquets
Per participar-hi, s’ha d’adquirir un tiquet de 10 euros que dóna dret a dos avituallaments, dinar i samarreta. El podeu adquirir a diferents comerços de Sant Quirze: Agro-consum, Estanc Pau Casals, Estanc Mas Duran, Farmàcia Oliveras, Fruites Laura, Fruites i Verdures El Mas, Forn del Brioix, Forn JM Valls, Pastisseria Mix, Papereria DINA 4, Queviures Hipocampo, Bar La Lila, Fruiteria Paco i El Racó de la Compra. També en podeu comprar al local del Club Excursionista (carrer Capcir, 1-3. Local 7), dimecres i divendres de 19.30 a 21.30 hores. Les places són limitades. Els tiquets es poden adquirir des d’avui mateix.

Si voleu més informació sobre la Caminada del Mussol 2016, entreu a: www.cesqv.com