Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació Ciutadana

Comencen les inscripcions del Compartir en Família i els tallers d’habilitats comunicatives

Des d’avui podeu fer arribar la vostra sol•licitud per participar en alguna d’aquestes activitats


Comencen les inscripcions del Compartir en Família i els tallers d’habilitats comunicatives

Avui comença el termini per inscriure’s al taller “L’acció de la paraula. Habilitats comunicatives”. Es tracta d’una iniciativa pràctica dirigida a totes aquelles dones que, per motius professionals o personals, senten la necessitat de millorar la manera com es comuniquen. Gemma Julià, actriu, creadora escènica, pedagoga teatral i terapeuta serà l’encarregada d’impartir les classes. 

Les sessions tindran lloc al Centre d’Informació i Recursos per a Dones els dimarts del 27 de setembre al 25 d’octubre, en horari de 10 a 12h. Les inscripcions s’han de presentar en aquest centre (av. Vallès, 97-99) o enviant un correu electrònic a: sumemxlaigualtat@santquirzevalles.cat. Més informació a 93.721.68.00. La data límit per inscriure's és el 23 de setembre.
 
Compartir en Família a la Biblioteca
Una altra de les propostes interessants per aquest darrer trimestre són les sessions del “Compartir en Família”. Es tracta d’una iniciativa adreçada a pares i mares i famílies amb fills fins els 3 anys, així com a embarassades. Es tracta de compartir rialles, criança, dubtes i neguits. La doula i membre de l’”Associació Gurumaji, el poder de la maternitat”, Aida Quer és l’encarregada de dirigir les trobades.
Les sessions es desenvoluparan a la Biblioteca Municipal el primer dijous de cada mes, de 10.30 a 12 hores. Les temàtiques del darrer trimestre d’enguany són les següents:
  
Dijous 6 d'octubre de 2016: El plor de l'infant. Per què ploren? Com acompanyar-ho?
 
Dijous 3 de novembre de 2016: El moviment de l'infant. Moviment lliure, dirigit...
 
Dijous 1 de desembre de 2016: Nadal i petits, molt per descobrir.
 
L’activitat és gratuïta. Per inscriure-us heu d’omplir aquest formulari
 
Per a més informació a la biblioteca municipal 937219547, facebook de la biblioteca i per e-mail a b.st.quirzev@diba.cat.