Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

T’agrada llegir? Apunta’t a un Club de Lectura!

Avui comença el període d’inscripcions a les diferents propostes


T’agrada llegir? Apunta’t a un Club de Lectura!

Comencen les inscripcions als Clubs de Lectura que s'organitzen a la Biblioteca Municipal. Des d'avui, ja podeu gestionar la vostra sol·liciud.

Club de Lectura Infantil

Els més petits poden participar al Club de Lectura Infantil, que tindrà lloc del 28 de setembre al 15 de juny. Cada dimecres de 18 a 19 hores podreu compartir lectures i comentar-les. Per inscriure-us cal que ompliu una sol•licitud. Un cop feta, s’ha d’efectuar un pagament de 15€ a la Biblioteca. Més informació aquí.
 
Club de Lectura d'Adults
 
Les inscripcions al Club de Lectura d’Adults ja es poden gestionar també des d’avui. Del 5 d’octubre al 8 de juny tindran lloc les sessions a càrrec de Jaume Prat. Els assistents poden triar entre els dimecres o els dijous, sempre de 19 a 20 hores. Quan s’hagi fet la inscripció, caldrà abonar 20 euros a la Biblioteca. Més informació en aquest enllaç.
 
 
Entre Dones
 
Un altre dels clubs que reprenen l’activitat el 4 d’octubre i fins el 7 de març és l’”Entre Dones”. Un dimarts al mes, d’11 a 12 hores Laura Patricio dirigeix aquestes sessions que organitza la Biblioteca amb el Centre Municipal d’Informació i Recursos per a Dones. 
Més informació sobre inscripcions i formulari, aquí.
 
 
Per a més informació a la biblioteca municipal al 937219547, per e-mail a b.st.quirzev@diba.cat i facebook de la biblioteca.