Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Més de 3.500 alumnes inicien avui el nou curs 2016-2017

El 98% dels nens i nenes de Sant Quirze en edat d'escolarització s'han matriculat a centres del municipi


Més de 3.500 alumnes inicien avui el nou curs 2016-2017

Avui dilluns 12 de setembre comença el nou curs escolar per a més de 3.500 alumnes de primària, secundària i de l’Escola d’Adults a Sant Quirze. La dada més rellevant és que gairebé la totalitat dels alumnes que han entrat enguany a P3 han estat matriculats a escoles de Sant Quirze del Vallès. Aquesta xifra ha augmentat respecte el curs passat, passant del 92% d’alumnes escolaritzats al poble a pràcticament el 98%, sent les escoles Onze de Setembre i Taula Rodona les que registren un major nombre de nous escolars. En total, els sis centres de primària del municipi compten aquest nou curs amb 2.290 infants.

Pel que fa als dos Instituts, el Sant Quirze i el Salas i Xandri, acolliran enguany un total de 939 alumnes. De l’alumnat que comença aquest nou curs la secundària, un 98,48% dels nois i noies s’han matriculat als Instituts del poble. Percentatge que augmenta en gairebé un 2% respecte el curs passat. A l'Escola Bressol Municipal El Patufet, per la seva banda, han iniciat el curs 194 infants de 0 a 3 anys.

A aquestes xifres, cal sumar els 161 alumnes, entre infants i adults, que estudiaran a l'Escola Municipal de Música Can Barra, així com gairebé els 400 del Centre Municipal de Formació d’Adults l’Olivera. També caldrà afegir-hi els alumnes dels cursos de català per a adults que imparteix l’Oficina de Normalització Lingüística, que es troben en procés de matriculacions.