Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació Ciutadana

La Biblioteca Municipal acull l'exposició dels Pressupostos Participatius

Coneix les propostes a la mostra o en línia i vota!


La Biblioteca Municipal acull l'exposició dels Pressupostos Participatius

Les propostes dels Pressupostos Participatius es poden consultar des del passat 6 de setembre i fins al 3 d’octubre a la Biblioteca Municipal, en horari de l'equipament. Durant els dies de Festa Major es van poder veure al Parc de les Morisques. Aquesta exposició recull en paper les propostes al detall. També podeu conèixer-les al web http://consultes.santquirzevalles.cat, on a més trobareu tota la informació dels Pressupostos i a partir del 19 de setembre i fins al 3 d’octubre es podran votar.

Aquest dissabte també es podrà visitar l'exposició en el marc de la Mostra d'Entitats que tindrà lloc a l'avinguda de Pau Casals. 

En total han arribat a la fase final 41 projectes presentats per ciutadania i entitats del municipi. Inicialment, l’Ajuntament en va rebre fins a 91. Tal com es va explicar al principi del procés, els projectes proposats van passar per una fase de valoració tècnica que va determinar si complien amb els criteris establerts. Entre d’altres, les propostes havien de ser competència municipal, ser una inversió, no afectar pressupostos futurs, i no podien tenir un cost superior als 200.000 euros, el total detinat. Tampoc podien ser inversions ja previstes.
 
D’on venen les propostes?
El 50% de les propostes les han presentades dones i, l’altra 50%, homes.
Cal remarcar també que el 68% provenen de ciutadania a títol individual; un 22% d’entitats i associacions del municipi i el 10% restant es van recollir a la sessió col•lectiva realitzada durant el mes de juny a la Patronal. Les 41 propostes s’han agrupat per al procés en tres àmbits temàtics: Equipaments cívics educatius i socials; Territori, Urbanisme i Via Pública; i Medi Ambient i Mobilitat. 
 
Com es podrà votar?
1. En línia a través del web http://consultes.santquirzevalles.cat
2. presencialment en els horaris i equipaments següents:
3. OAC de l’Ajuntament (Plaça de la Vila) de dilluns a dijous, de 8:30 a 19 h, i divendres, de 8:30 a 14 h.
4. Casal d’Avis: de dilluns a divendres, 10 a 13 h i de 16 a 20 h.
5. Biblioteca Municipal: matins de dijous i dissabte, de 10.30 a 13.30, i tardes de dilluns a divendres, de 15:30 a 21 h.
6. Casa de Cultura Vila-Puig : matins de dilluns a divendres, de 10 a 14 h, i tardes, de 17 a 20 h.
7. Canya Jove (Edifici Can Tuset) : tardes de dilluns a dijous, de 16 a 20 h.
8. Centre Cívic Torre Julià (Les Fonts): de dilluns a dijous, de 15 a 21 h, i divendres, de 8.45 a 14h i de 15 a 20 h.
 
Qui podrà votar?
Qualsevol persona empadronada a Sant Quirze del Vallès que tingui 16 anys o més (cens empadronat tancat a 1 de setembre de 2016).