Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

SQV celebra la Mostra d’Entitats aquest dissabte

L’av. de Pau Casals s’omplirà d’activitats perquè les associacions donin a conèixer la seva activitat


SQV celebra la Mostra d’Entitats aquest dissabte

L’avinguda de Pau Casals s’omplirà dissabte 17 de setembre de parades on entitats i associacions exposaran a peu de carrer la vida cultural, esportiva i social del municipi a través de les seves activitats. Més d’una vintena d’associacions participen en aquesta edició que tindrà lloc de les 11 a les 14 i de 17 a 20 hores.

Les diferents entitats han programat activitats per a tots els publics; una forma de donar-se a conèixer. Així, els assistents podran gaudir de balls de gegants i diables, tallers de primers auxilis, maquillatge infantil o gospel, entre d’altres. També es projectaran videos d’algunes de les activitats com ara rugby o actuacions musicals. No faltarà a la cita el teatre, amb improvisacions i imitacions.
Podeu consultar el programa íntegre en aquest enllaç.
Pel que fa a les afectacions al trànsit, cal remarcar que romandrà tallada l’av. de Pau Casals (des del c/ Montserrat al c/Montseny), i c/ del Mig (des de plaça Anselm Clavé a plaça de la Vila) des de les 8 h del dia 17 de setembre a les 03 h del dia 18 de setembre.
L’Ajuntament demana disculpes al veïnat per les molèsties ocasionades, donat que no es podrà fer ús de l’aparcament públic i privat. En cas d’urgència o incidències, podeu trucar a la Policia Local al 93.721.68.68.