Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

L’Ajuntament organitza un curs sobre Networking per a empreses que vulguin potenciar competències

La iniciativa s’emmarca en el programa Sant Quirze viu l’empresa i es comparteix amb Sabadell, Barberà i Castellar


L’Ajuntament organitza un curs sobre Networking per a empreses que vulguin potenciar competències

L’Ajuntament de Sant Quirze inicia properament un curs emmarcat en el programa de formació Sant Quirze Viu l’Empresa. La iniciativa forma part d’una acció conjunta amb els ajuntaments de Sabadell, Barberà i Castellar del Vallès. En total, les tres administracions organitzen tres propostes formatives obertes a les empreses dels municipis participants.

El curs que es desenvoluparà a Sant Quirze porta per títol: “Networking Express Pro. Speed networking. Elevator Speech i networking free” i tindrà lloc el proper 24 de novembre al Servei de Desenvolupament Econòmic i Local (av. del Vallès, 97-99. Passatge Dalí). La sessió s’orienta a persones emprenedores, professionals, autònoms i empreses que vulguin incrementar la seva xarxa de contactes i potenciar les competències per comunicar la seva idea, negoci o projecte.
Per a més informació, podeu contactar amb el Servei de Desenvolupament Econòmic i Local, al 937216800, extensió 4106 o bé enviar un correu electrònic a empresa@santquirzevalles.cat.
 
Pel que fa als cursos impartits a altres municipis, els propers dies 4 i 6 d’octubre el Centre de promoció empresarial de Sabadell acollirà el curs “Innovació en màrqueting i vendes: noves formes d’arribar al mercat”. La sessió serà de 9 a 14 hores i s’orienta a analitzar al detall la innovació en aquest àmbit perquè les empreses esdevinguin motors de creixement. Més informació al telèfon 937486090.
 
El següent curs tindrà lloc els dies 17, 19 i 24 d’octubre a Castellar del Vallès, amb la temàtica: “Eines gratuïtes al núvol d’internet per gestionar la teva empresa”. S’adreça a autònoms, gestors de micro, petites i mitjanes empreses i aborda aspectos com la reducció de costos, l’augment de productivitat i com treure el màxim profit al núvol. Per a més informació podeu trucar al  937471055.
 
Recordem que el programa Sant Quirze Viu l’Empresa, promogut pel Servei de Desenvolupament Econòmic i Local, té com a objectiu millorar la competitivitat, estimular el talent empresarial i promoure la innovació i la creativitat.