Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

El Canya Jove es trasllada provisionalment al Centre de Recursos per a Dones

El canvi es farà efectiu a partir del proper dilluns, amb motiu de les obres de la Masia Can Feliu


El Canya Jove es trasllada provisionalment al Centre de Recursos per a Dones

El Servei de Joventut Canya Jove estarà ubicat a les dependències del Centre de Recursos per a Dones (edifici Can Tuset, av. del Vallès, 97-99) a partir de dilluns 19 de setembre.

El motiu del trasllat provisional són les obres que properament s’iniciaran a la Masia de Can Feliu, per rehabilitar-la. Un cop finalitzin les actuacions, el servei tornarà a la seva ubicació actual.
Pel que fa a l’horari, serà el mateix a les tardes: de dilluns a dijous de 16 a 20 hores. Al matí, de manera provisional, l’horari serà dimarts i divendres de 10 a 13 hores.
Per a més informació podeu adreçar-vos a: canyajove@santquirzevalles.cat o bé al facebook: @canyajove.santquirze. 
 
Servei de català
El servei de català continua fins a finals de mes a la Masia Can Feliu. Les matriculacions s’estan realitzant al centre cívic i no serà fins la setmana del 26 de setembre que es traslladarà a la Casa de Cultura vila Puig (c. Pintor Vila Puig, 45), en el seu horari habitual, de dilluns a dijous d’11 a 14 hores.
Més informació al telèfon: 937211899.
 
Petició d’equipaments
Aquelles entitats que vulguin sol•licitar un equipament per realitzar actes o reunions, poden adreçar-se a la Casa de cultura Vila Puig, on s’atendran les peticions, o bé al telèfon 937219219. També poden enviar un correu electrònic a: equipaments@santquirzevalles.cat.