Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

El cap de setmana a SQV

El Rumbafest i la Mostra d’Entitats, propostes centrals d’aquest cap de setmana


El cap de setmana a SQV

Rumbafest, primer festival itinerant de rumba catalana

Sant Quirze celebra aquest proper dissabte 17 de setembre el Rumbafest, el primer festival itinerant de rumba catalana. L’Ajuntament i APAC organitzen aquesta iniciativa, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya. L’objectiu de la proposta és donar a conèixer la rumba catalana i fomentar que aquest gènere sigui reconegut patrimoni de la humanitat per la UNESCO.
La plaça d’Anselm Clavé serà l’escenari principal del festival, que comptarà amb actuacions com les de Sherpah, 9Son i la Banda Rumbafest.
La Banda Rumbafest reunirà els millors grups de la rumba catalana per oferir un concert de versions de les cançons més populars i emblemàtiques del gènere. Hi actuaran artistes consagrats com Peret Reyes, Xavi Ciurans de “Gertrudis”, David Torras d’“Ai Ai Ai”, Maria Cambray, Sicus Carbonell de “Sabor de Gràcia” i el santquirzenc Landry el Rumbero. 
Aquestes i altres propostes es podran veure a partir de les 19.30 hores fins a les dues de la matinada. Cal remarcar que el so estarà limitat a 92db per minimitzar les molèsties al veïnat. Dins de la programació, la sala històrica de la Patronal acollirà al matí una activitat didàctica dirigida a totes les edats, amb solfeig, història oral i harmonia musical de la rumba catalana. Consulteu el detall del programa aquí
Mostra d’Entitats 2016
 
Coincidint amb la celebració del Rumbafest, l’avinguda de Pau Casals s’omplirà dissabte 17 de setembre de parades per exposar a peu de carrer la vida cultural, esportiva i social del municipi a través de les seves entitats. Més d’una vintena d’associacions participen en aquesta edició que tindrà lloc de les 11 a les 14 i de 17 a 20 hores.
Les diferents entitats han programat activitats per a tots els publics; una forma de donar-se a conèixer. Així, els assistents podran gaudir de balls de gegants i diables, tallers de primers auxilis, maquillatge infantil o gospel, entre d’altres. També es projectaran videos d’algunes de les activitats com ara rugby o actuacions musicals. No faltarà a la cita el teatre, amb improvisacions i imitacions.
Podeu consultar el programa íntegre aquí.
 
Restriccions al trànsit
El Rumbafest tindrà les següent afectacions: el carrer del Mig romandrà tallat al trànsit en el tram de la plaça d'Anselm Clavé fins la plaça de la Vila. També estarà tallat al trànsit i lliure de vehicles l'aparcament de darrera de l'Ajuntament, ubicat a la plaça dels Avis, des de les 7 del matí de dissabte fins les 7 del matí de diumenge. 
Pel que fa a la Mostra d’Entitats, romandrà tallada l’av. de Pau Casals (des del c/ Montserrat al c/Montseny), i c/ del Mig (des de plaça Anselm Clavé a plaça de la Vila) des les 8 h del dia 17 de setembre a les 03 h del dia 18 de setembre. 
L’Ajuntament demana disculpes al veïnat per les molèsties ocasionades, donat que no es podrà fer ús de l’aparcament públic i privat. En cas d’urgència o incidències, podeu trucar a la Policia Local al 93.721.68.68. 
 
 
Fira de Brocanters
 
Aquest dissabte torna la Fira de Brocanters a Sant Quirze. Ja sabeu que cada tercer dissabte de mes l’avinguda de Països Catalans i la plaça Catorze d’Abril acullen aquesta fira on trobareu antiguitats de tot tipus. La iniciativa, que tindrà lloc de 9 a 14 hores, l’organitza Sant Quirze comerç i DIFA Fires. Les properes fires seran els dies: 15 d’octubre, 19 de novembre i 17 de desembre.
 
 
8à Motorissada de Motaris MG
 
El Club Motaris MG organitza diumenge la 8a Motorissada als exteriors de la Masia Can Feliu. Es tracta d’una concentració de motos de diferents poblacions, amb activitats lúdiques, recreatives i musicals, pensades especialment per a amants del motor. 
Els assistents podran gaudir d’una exhibició d’arts marcials a càrrec dels lluitadors de Dojo Sabadell, música en directe, rom cremat i una botifarrada popular. L’activitat començarà a les 9 del matí i s’allargarà fins les 15 hores.
 
 
Per a més informació, podeu consultar l’agenda municipal.