Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Relació provisional de sol•licituds admeses a les activitats esportives municipals

Les llistes a les activitats de ioga A, ioga C, pilates A i pilates B s’han realitzat per sorteig


Relació provisional de sol•licituds admeses a les activitats esportives municipals

Aquest matí s’ha reunit la comissió que ha aprovat les llistes provisionals de sol•licituds admeses a les activitats esportives municipals per al curs 2016-17. En aquest sentit, un total de 583 persones han realitzat la preinscripció a alguna de les activitats que conformen la programació esportiva.
Pel que fa a les activitats adreçades a majors de 15 anys, les sol•licituds de ioga A, ioga C, pilates A i pilates B han superat les places ofertades i, per tant, la comissió ha fet un sorteig públic per assignar-les. Respecte la resta d’activitats, ioga B, ioga D, zumba, aeròbic i iogalates s’han acceptat totes les preinscripcions.
Les activitats esportives municipals per a majors de 60 anys, manteniment i aiguagim, no han necessitat de sorteig perquè el nombre de preinscripcions ha estat menor que les places que s’han ofert.
Del 20 al 22 de setembre es podran presentar al•legacions a la llista provisional d’admesos. Transcorregut aquest termini, sense presentació de reclamacions, la llista esdevindrà definitiva a tots els efectes. En cas contrari, les reclamacions i l’aprovació de la llista definitiva seran resoltes abans del 29 de setembre.
D’altra banda, les persones que resten en llista d’espera tenen l’opció de sol•licitar plaça en un altre grup on hi hagi disponibilitat. En aquest cas, es pot fer la inscripció definitiva en el període prorrogat fins al 27 de setembre.
Les activitats començaran a partir del proper 3 d'octubre.
Podeu consultar les llistes provisionals d'admesos a les activitats, i la resta d'informació del sorteig, a l'acta que ha aprovat la comissió i que s'adjunta a aquesta notícia.