Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Tot a punt per la Caminada del Mussol 2016

Encara us podeu inscriure en una de les activitats esportives més participatives


Tot a punt per la Caminada del Mussol 2016

El proper 25 de setembre Sant Quirze acollirà la 15ª edició de la Caminada del Mussol. Encara sou a temps d’inscriure-us, doncs segons informa l’entitat organitzadora, el Club Excursionista de Sant Quirze, hi ha places disponibles. De fet, si no s’esgoten, fins el mateix dia de la cursa podeu apuntar-vos-hi.

Recordem que la caminada permet conèixer l’entorn, els camins i les masies del terme municipal. Es tracta d’un dels esdeveniments esportius amb més participació, ja que habitualment hi caminen més de mil persones. El recorregut és de 12 km, de dificultat baixa, i hi poden participar caminants de totes les edats. 
 
Com participar-hi?
Per fer-ho, podeu adquirir un tiquet de 10 euros, als comerços de Sant Quirze: Agro-consum, Estanc Pau Casals, Estanc Mas Duran, Farmacia Oliveras, Fruites Laura, Fruites i Verdures El Mas, Forn del Brioix, Forn JM Valls, Pastisseria Mix, Papereria DINA 4, Queviures Hipocampo, Bar La Lila, Fruiteria Paco, i el Racó de la Compra. També en podeu comprar a la seu del Club Excursionista (carrer Capcir, 1-3, Local 7), els dimecres i divendres de 19.30 a 21.30h. 
Més informació a www.cesqv.com.