Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Un total de 58 punts del municipi gaudeixen ja de l'enllumenat de Nadal

La campanya d'enguany segueix en la línia de prevenir la contaminació lumínica i l'estalvi energètic


Un total de 58 punts del municipi gaudeixen ja de l'enllumenat de Nadal

 L'arbrat del centre de Sant Quirze i de les entrades dels diferents barris de la població concentra enguany el gran gruix de l'enllumenat nadalenc que anuncia l'arribada imminent de les festes. La novetat d'aquesta edició és la substitució dels tradicionals arcs per la decoració dels arbres en una vintena de vials principals que abasten els barris del municipi, de manera que tothom pugui gaudir-ne.

L'empresa Sece ha estat l'encarregada de fer la instal·lació d'un total de 58 punts de llum i ha comptat amb la col·laboració del personal de manteniment de via pública de l'Ajuntament. 

L'encesa dels llums va tenir lloc el passat 3 de desembre i estaran en funcionament de manera diària de dos quarts de sis de la tarda a les 11 de la nit fins al dia de Reis. Aquest horari s'adapta a la normativa del Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat. La normativa ambiental catalana regula la il·luminació exterior limitant els horaris d'utilització ornamental durant el període nadalenc, per tal de promoure la prevenció de la contaminació lumínica i l'estalvi energètic. En aquesta línia, només l'Ajuntament i la plaça de la Vila té enllumenat nadalenc per tal de prevenir la contaminació lumínica i l'estalvi energètic.