Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

L'Ajuntament iniciarà properament la segona fase de millora dels polígons industrials

L'actuació reforçarà la senyalització i millorarà la mobilitat


L'Ajuntament iniciarà properament la segona fase de millora dels polígons industrials

L’Ajuntament iniciarà la segona fase de millora de la senyalització dels polígons industrials del municipi. El mes de juliol es va aprovar la memòria del projecte i, un cop s’aprovi definitivament després d’exposició pública, s’iniciaran les obres. El proper 23 de setembre finalitza aquesta fase d’exposició pública, data màxima per presentar al•legacions. La previsió és que les millores s’implantin entre desembre de 2016 i gener de 2017. 

Es tracta d’una actuació que afectarà els polígons de Can Casablanques, Can Canals, Can Torras i Can Llobet. Aquestes obres consistiran en el reforçament dels itineraris interiors del municipi, les millores de la senyalització horitzontal, vertical i informativa. Així, es millorarà la visibilitat dels passos de vianants, en algunes zones s’habilitaran aparcaments i s’ordenaran, de manera que quedin ben definits i facilitin la mobilitat. També es canviarà el sentit d’alguns carrers. L’Ajuntament anirà informant puntualment de les actuacions.
Recordem que la primera fase es va executar el desembre de 2015, per implantar la senyalització horitzontal i vertical del Polígon de Can Feu, derivades de l’estudi de mobilitat que es va realitzar durant la tardor d’aquell any. També es van dur a terme diverses millores en trams puntuals a altres polígons.
L’estimació econòmica d’aquesta segona fase de senyalització dels polígons és de 78.410,15€, iva inclòs.